tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search load arrow head persons home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer acteer workshops
Stand up comedy workshop

De meest grappige en hilarische workshop, lach om en met elkaar

Lig jij ook altijd dubbel van de dubbelzinnige, originele of keiharde grappen van de stand-up comedians? Bewonder je hun snelheid, improvisatiekunsten en handigheid om het publiek te laten lachen? Een stand-up comedy workshop geeft je een kijkje in deze enerverende tak van theater.

Lees verder

Nadat je eerst geniet van een wervelende show van een professionele stand-up comedian gaan jullie daarna in groepjes onder zijn of haar deskundige begeleiding zelf aan de slag om de kneepjes van het grappen maken en publiek boeien te leren. Dit eindigt natuurlijk in een optreden. Durf je het alleen aan of toch maar samen?

De stand-up comedy workshop is een leuke teambuildingsactiviteit, maar ook leuk voor een vrijgezellenfeest (we weten wel over wie de grappen dan gaan!) of een originele activiteit met je familie. Zoek een echt theater op of nodig de comedian op jullie eigen gekozen locatie uit.

 

Weergave:
Er zijn geen workshops gevonden.

Bekijk alles

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?