tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer tochten
Stadswandeling

Stap maar snel door naar de leukste stadswandelingen

Stap in de rijke geschiedenis en de betoverende sfeer van onze stadswandelingen. Ontdek de verborgen schatten, architectonische meesterwerken en lokale verhalen die de diverse steden te bieden hebben. Laat onze ervaren gidsen je begeleiden door de straten en geniet van een unieke wandelervaring. Bekijk nu de opties en kies jouw volgende avontuur.

Ontdek onze stadswandelingen in diverse steden

Wil je de verborgen schatten van een stad ontdekken en de rijke geschiedenis en cultuur ervaren? Onze stadswandelingen nemen je mee op een betoverende reis door de straten van verschillende steden. Lees verder om te ontdekken wat stadswandelingen zo leuk maken en voor wie deze wandelingen geschikt zijn.

Wat maakt stadswandelingen zo leuk?

Onze stadswandelingen bieden een unieke manier om een stad te verkennen. Met een combinatie van historische bezienswaardigheden, lokale verhalen en verrassende ontdekkingen, laten wij je de stad op een andere manier zien. Je zult versteld staan van de prachtige architectuur, de levendige straten en de culturele hoogtepunten die elke stad te bieden heeft. Onze gidsen delen hun passie voor de stad en nemen je mee naar verborgen juweeltjes die je zelf misschien nooit had gevonden.

Wie is de doelgroep van deze wandelingen?

Onze stadswandelingen zijn geschikt voor iedereen die de stad op een authentieke manier wil ervaren. Er is geen voorkennis vereist, alleen een nieuwsgierige geest en de bereidheid om te wandelen en te ontdekken.

5 veel gestelde vragen over stadswandelingen:

 1. Zijn de wandelingen alleen beschikbaar in bepaalde seizoenen?
  Nee, onze stadswandelingen zijn het hele jaar door beschikbaar, tenzij anders vermeld. Of je nu in de lente, zomer, herfst of winter een stad wilt verkennen, we hebben wandelingen die aangepast zijn aan de verschillende seizoenen.
 2. Worden de stadswandelingen ook in andere talen aangeboden?
  Ja, we bieden stadswandelingen aan in meerdere talen, afhankelijk van de stad en beschikbaarheid van gidsen. Kies een wandeling en vind daarbij de informatie over de beschikbare talen. Er zijn wandelingen beschikbaar in het Engels, Duits en Spaans.
 3. Moet ik speciale uitrusting meenemen voor de wandeling?
  Voor de meeste stadswandelingen heb je geen speciale uitrusting nodig. We raden echter comfortabele schoenen en kleding aan, evenals een fles water en eventueel een hoed of zonnebrandcrème bij zonnig weer.
 4. Kan ik tijdens de wandeling foto's maken?
  Ja, je kunt tijdens de wandeling foto's maken om de mooie herinneringen vast te leggen. Onze gidsen zullen ook interessante plekken aanwijzen waar je prachtige foto's kunt maken.
 5. Is er een mogelijkheid om onderweg te rusten of iets te eten en te drinken?
  Tijdens de stadswandelingen maken we vaak stops bij interessante plekken waar je kunt rusten en genieten van een drankje of snack. In sommige gevallen is er ook een geplande pauze in een café of restaurant.

Zie ook "Alles wat je wilt weten over een stadwandeling" voor meer vragen en antwoorden

Ervaar de magie van een stadswandeling en laat je betoveren door de pracht en praal van elke stad. Ontdek historische bezienswaardigheden, leer boeiende verhalen kennen en proef de lokale cultuur. Of je nu alleen reist, met vrienden of familie, een stadswandeling is de ideale manier om een stad echt te beleven. Boek vandaag nog jouw stadswandeling en creëer onvergetelijke herinneringen.

Weergave:
11 stadswandelingen
vrolijke dames staan voor een fontein te glimlachen Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
8 tot 60 personen
Scheveningen
Bekijk uitje
Tonen
€ 64,- per persoon
Vanaf 6 personen
Amersfoort, Zwolle, Hattem, Kampen, Assen, Groningen
Bekijk uitje
twee vrouwen zittend aan een tafeltje met een glas rode wijn bij een horecagelegenheid Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
Vanaf 80 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Mensen die dineren in een restaurant Tonen
Vanaf € 72,95 per persoon
10 tot 75 personen
Arnhem
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01