starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Stadsspel City Curling in het centrum van Tilburg

Wat ga je doen

Een compleet nieuw, origineel en ludiek stadsspel in het centrum van Tilburg. Na een korte uitleg, het maken van teams en het uitdelen van de spelmaterialen gaan jullie de stad op sportieve en ludieke wijze verkennen.

Hierbij worden jullie langs verschillende bekenden en/of beruchte plekjes van de stad geleid. Deze dienen als speelveld. Natuurlijk zullen we hier ook wat over vertellen zodat je ook de stad wat beter leert kennen. Na het lezen hiervan mogen jullie al curlingend de stijd aan gaan. Wie heeft de best schuiftechniek en wie kan er het best de pad vrij vegen? Ontdek het tijdens het superleuke stadsspel City Curling!

Het winnende team wordt natuurlijk beloond met een toepasselijke prijs!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01