starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Springkussen huren kinderfeestje

Huur een springkussen voor urenlang plezier

Spring, spring, spring op een springkussen

Big fun voor kids wanneer je besluit om een springkussen te huren. De verhuur van springkussens is in Nederland goed geregeld en je hebt ook een ruime keuze. Springkussens mogen nooit ontbreken bij een straatfeest, maar worden ook steeds vaker ingehuurd voor een kinderfeestje of voor bij een gezellige familiedag. Zo hebben de kinderen de hele dag vertier! Vragen over het huren van een springkussen of stormbaan? Bekijk de meestgestelde vragen.

Het feest kan beginnen als het springkussen staat. Wedden dat je geen kind meer hebt aan de kinderen? En als zij even uitpuffen, ga je toch snel zelf even?

Huur een springkussen dat past bij jouw feest. Groot, klein, met glijbaan, hindernissen of ander vermaak. Haal het op of laat het brengen, zet het zelf op of laat het opzetten. Het is allemaal mogelijk! En ook bij het opruimen en ophalen kun je eventueel hulp inschakelen.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

1,5 meter

Maak jouw feest of evenement helemaal af met een gave stormbaan! Zo kan iedereen het kind in zichzelf weer naar boven halen en zich uitleven op de baan. Wie haalt als eerste de finish?

Prijs
Vanaf € 192,00 per groep
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Broekies Verhuur is de meest uitgebreide verhuurder in de regio Utrecht in Springkussens, Spelkussens, Spelverhuur, Oud Hollandse Spelen, Popcorn, Suikerspin, Poffertjes, Water attracties, Stormbanen, Hindernisbanen, Glijbanen, Klimtorens, Kinderspelen, Ballonnenclowns, Aninimatieteam, Sky Tubes, Limonade Traktaties, Thema verhuur, Kinderteinen, zeskampmaterialen en nog veel meer.

Prijs
Vanaf € 60,00 per kinderfeestje
Aantal
Vanaf 2 kinderen
Locaties
Mogelijk op elke geschikte locatie in de provincie Utrecht.
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Geen school? Geen werk? Leef je dan uit op een luchtkussen, met interactieve games óf met lasergames met je eigen gezin thuis. Nu met 60% korting! De activiteit mag alleen uitgevoerd worden volgens de richtlijnen van het RIVM.

Prijs
Vanaf € 32,00 per groep
Aantal
1 tot 3 kinderen
Locaties
In de Provincie Zuid-Holland en Utrecht.
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01