tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Sportieve workshops

Sportieve workshops

Filter 25 workshops
Weergave:

Er zijn 25 workshops gevonden

Tonen
€ 7,50 tot € 15,- per persoon
6 tot 24 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Ga los met je vrienden of collega's in onze sportzaal. Van een ervaren trainer krijg een je explosieve kickbokstraining, zowel voor beginners als voor de meer ervaren kickbokser.

Tonen
€ 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Arnhem
Korte omschrijving

En garde! Deze (inter)actieve workshop wordt gegeven door een voormalig bondscoach of oud international. Je krijgt uitleg over de schermsport en gaat dan zelf aan de slag met leuke spelvormen en oefeningen. Al snel sta je echt te schermen. Na ongeveer een uur ben je er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel! Wie is hier de echte Zorro?

Tonen

Workshop schermen - Mogelijk in elke plaats in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 3 beoordelingen
€ 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Ga jij de unieke uitdaging aan, dan krijg je een leerzame dynamische workshop waarin veel interactie zit. Er wordt natuurlijk ook veel gelachen, vaak ook om de eigen onervarenheid. Gelukkig zijn onze instructeurs wel zeer ervaren. Zij zijn oud bondscoaches of Internationals die je stap voor stap het schermen eigen maken. Na een tijdje ben je er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel. Wie is hier de echte musketier?

Tonen
€ 27,50 per persoon
8 tot 80 personen
Nieuwegein
Korte omschrijving

Samen met je collega’s of een groep vrienden op een gezellige manier kennismaken met de golfsport? Dat kan tijdens onze  leuke en ontspannen golfclinic . Van de basis tot en met het golfen.

Tonen
Vanaf € 30,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Veluwe
Korte omschrijving

Een leuke en unieke activiteitencombinatie voor jong en oud! Klimmen in een professionele klimwand, curling toernooi en handboogschiet clinic. Doe goed jullie best! De winnaar krijgt een prachtige prijs.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Glope Events staat tegenwoordig niet alleen bekend om zijn strandactiviteiten, maar zeker ook om zijn ijsspelen. Leuke winteractiviteiten voor een bedrijfsuitje of een ander gezellig groepsuitje waarbij jij je heerlijk op het ijs kunt uitleven met talloze ice games.

Tonen
€ 20,50 per persoon
10 tot 30 personen
Dieren, Veluwe
Korte omschrijving

Uniek indoor-uitje op de Veluwe. Na de instructie kan het curlingtoernooi beginnen. Welk team is het meest behendig en gebruikt de beste tactiek?

Tonen
Vanaf € 84,- per persoon
12 tot 150 personen
Heeg, Heegermeer, Sneek
Korte omschrijving

We gaan een dagdeel Pitch & Putt spelen en stappen daarna aan boord van een skutsje met bemanning voor een heerlijke zeiltocht.

 

 

Tonen
€ 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Anjum
Korte omschrijving

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de topsporters op de Olympische Spelen met zo’n peil en boog het midden van een bord kan raken? Je kan het nu zelf uitproberen en wel met een prachtig uitzicht op het Lauwersmeer.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 6 personen
Oss
Korte omschrijving

Onze locatie heeft bij uitstek een golfbaan om het golfspel goed aan te leren. Wij zijn laagdrempelig, sfeervol, overzichtelijk en hebben een goed ingerichte accommodatie waar alle facetten van het golfspel aangeleerd zullen worden. Onder begeleiding van PGA-Professionals worden op onze golfbaan jaarlijks veel golflessen en clinics gegeven voor iedereen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01