tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer beauty en lifestyle workshops
Spirituele workshop

Ontdek de balans tussen lichaam, ziel en energie

Wil je tijdens jullie uitje eens even helemaal tot rust komen, alle stress achter je laten en in het hier en nu ervaren hoe heerlijk het is om even nergens aan te denken? Of juist je focussen op gedachten waar je anders geen tijd voor hebt? Met een spirituele workshop ga je dat bereiken. Niets zweverigs aan, maar gewoon ruimte maken in je hoofd en lijf.

Lees verder

Beleef dit gevoel in de natuur met de rituelen en elementen water, vuur, aarde en lucht tijdens een traditionele zweethutsessie. Je ervaart verbinding, saamhorigheid en diepgang met de natuur en met elkaar. Maar je kunt ook denken aan een workshop tarot, natuurtekenen of mediteren.

Een spirituele workshop is een moment van rust en wat meer diepgang tijdens een dag vol activiteiten, vergaderingen of indrukken. Laat alles even los en geniet van het moment. Er is voor iedere groep, binnen of buiten, een ruime keuze op verschillende vaste of eigen gekozen locaties.

Weergave:
1 workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?