tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Spionnenjacht in Utrecht met AR special effecten

Omschrijving

Zo heb je Utrecht nog nooit beleefd. In deze mix van citygame, escaperoom en speurtocht zien jullie de wereld met een extra dimensie. Wat is echt en wat niet? Gebruik de koffer met gadgets, teamspirit, je brein en de Augmented Reality om je weg te vinden door de stad vol pittige opdrachten. Vertrouw niemand alleen je zelf.

Als geheim agenten 2.0 speuren jullie met behulp van Augmented Reality naar de aanwijzingen die een Russische dubbelspion heeft achter gelaten in de stad. Snelheid, durf, goed nadenken en koelbloedigheid zijn zeker gewenst bij het kraken van de codes en het uitvoeren van de opdrachten. De Virtual Reality elementen zorgen voor extra uitdaging.

Je kunt deze unieke citygame in meerdere teams spelen dus de groepsgrootte maakt niet uit. Jullie beleven twee uur actie in de binnenstad van Utrecht en jullie kunnen voor en na dus ook genieten van al het andere lekkere en leuke dat de Domstad te bieden heeft.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 200 personen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01