tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label arrow head load whatsapp euro kids time weather

Speurtochten voor een kinderfeestje thuis

Wat ga je doen?

Een tof kinderfeestje thuis organiseer je heel gemakkelijk met een speurtochtpakket. Er zijn speurtochten voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 7 jaar en van 7 t/m 10 jaar.

De speurtochten starten met een brief of inleidend verhaal om voor te lezen aan de kinderen. Daarna gaan de kinderen op pad. Ze doen onderweg leuke spelactiviteiten die het verhaal ondersteunen, gaan ze op zoek naar de schat of ze lossen bijvoorbeeld een mysterie op door op zoek te gaan naar bewijsmateriaal.

Je ontvangt alle benodigde materialen digitaal waarna je deze zelf kunt printen. De speurtochten zijn eenvoudig in je eigen omgeving uit te zetten met de meegeleverde routekaarten of routepijlen. Bij erg slecht weer kan de speurtocht met kleine aanpassing ook binnenshuis plaatsvinden.

Naast alle onderdelen voor de speurtocht zelf ontvang je uitnodigingen, diploma's en een compleet printable feestpakket met diverse printables om de feestruimte en feesttafel in stijl te versieren.

Er worden speurtochten aangeboden in diverse thema's zoals prinsessen, ridders, piraten, heksen, safari, voetbal en detectives.

Bestel kinderfeestje

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 14,50 per kinderfeestje (incl. BTW)
2 tot 16 kinderen
Ongeveer 2 uur
Binnen en Buiten
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01