tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Spelshow - Minute to Win it

Speel het TV spel Minute to Win it

Neem een minuut de tijd om de leukste Minute to Win it spellen te vinden voor jouw activiteit

Je krijgt telkens een minuut om met je team een behendigheidsopdracht uit te voeren of zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Dit gaat natuurlijk voor heel veel hilariteit zorgen en zal ook het nodige fanatisme losmaken bij deze en gene.

Dat is de essentie van deze spelshow die bekend is van televisie. Het is de perfecte activiteit voor een leuk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of vriendendagje. Lukt het jou om binnen een minuut het Minute to Win it spel voor jouw uitje te vinden?

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen
€ 12,- per persoon
10 tot 40 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Het Boeren Bonte spel is een echt gezelschapsspel waarbij jullie in twee of drie teams met elkaar de competitie aangaan. Hierbij staan nostalgische gezelligheid en humor centraal.

Tonen

Minute to Win It inclusief quizmaster

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 4 beoordelingen
€ 9,- tot € 16,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Gelderland - Friesland - Groningen - Overijssel - Drenthe - Flevoland
Korte omschrijving

De van oorsprong Amerikaanse spelshow Minute to Win It is een erg leuk spel om te spelen met collega's, vrienden of familie. Tijdens het spel moet je met huis- tuin- en keukenmateriaal spelletjes spelen of opdrachten vervullen in telkens 60 seconden. Deze leuke spellen gaan gegarandeerd voor hilarische momenten zorgen. Alles word begeleid door een quizmaster!

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De groep wordt opgesplitst in teams. Bij elke korte, individuele opdracht schuiven jullie je beste speler naar voren. In die éne minuut dat je de tijd krijgt gaat het om behendigheid, in de volgende om concentratie, dan weer vraagt het spelonderdeel juist om focus. Waar ligt jouw teams vaardigheden?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01