tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Spelshow - De Jongens tegen de Meisjes in de Provincie Noord-Holland

Check snel welk geslacht het sterkste is met de jongens tegen de meisjes quiz in de Provincie Noord-Holland

Vrouwelijke charmes tegen mannelijke eerlijkheid, speel de TV Quiz "De Jongens tegen de Meisjes"

De Jongens tegen de Meisjes wordt eigenlijk al eeuwenlang gespeeld. Welk geslacht is nou echt het sterkst, slimst of snelst? Met deze quiz ga je zien of de vooroordelen kloppen.

Op tv was dit programma al een groot succes. Hij bestaat onder andere uit een muziekronde, het letterpakkenspel en een spannend eindspel. Eindelijk kunnen jullie de strijd tussen de mannen en de vrouwen, de jongens en de meisjes officieel uitvechten.

Deze komische quiz is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, met de mannelijke tegen de vrouwelijke collega's, een vrijgezellenfeestje waarbij de bruid en haar vriendinnen het opnemen tegen de bruidegom en zijn vrienden of wat dacht je van de broers tegen de zussen?

 

Filter 2 uitjes
Weergave:

Er zijn 2 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Holland
Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor het organiseren van de leukste uitjes presenteren wij onder andere de Mannen tegen de Vrouwen Quiz. Een bijzonder dinerspel waarbij clichés en vooroordelen tussen vrouwen en mannen met een knipoog worden uitgespeeld.

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Zijn jullie klaar voor een hilarisch dinerspel waarbij de strijd gaat tussen de twee seksen? Dan gaan jullie een mooie avond beleven met het jongens tegen de meisjes dinerspel.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01