starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel zelf Wie is de Mol? The Original Game

Met al 17 seizoenen vol spanning, actie en saboterende mollen is het bekende TV-programma Wie is de Mol? zo ongeveer onderdeel van onze Nederlandse cultuur geworden. Miljoenen Nederlanders spelen en leven mee met de kandidaten en vragen zich keer op keer af ‘Wie is de Mol?’

Nu kun je ook zelf dit spannende spel gaan spelen. Met jouw gezelschap vrienden of collega’s kun je de strijd aangaan in het enige echte originele Wie is de Mol? spel, The Original game.Dit uitdagende en actieve uitje is een leuk idee voor een bedrijfsuitje een vrijgezellendag of een familie-uitje of natuurlijk met een vrienden- of vriendinnengroep.

In teams worden jullie de stad ingestuurd met een speciaal ontwikkelde Wie is de Mol? app, waarop een bekende acteur jullie aanspreekt en aanstuurt. In ieder team zit een mol die zo onopvallend mogelijk de opdrachten zal gaan saboteren. De opdrachten zijn goed uitgewerkt en de app registreert alles zodat jullie uiteindelijk ook de beruchte, doorslaggevende individuele eindtest kunnen maken.

Door de unieke samenwerking met mediabedrijf IDTV is dit spel voorzien van allerlei echte Wie is de Mol? gadgets en beeld- en spel materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien worden de mollen van tevoren benaderd en ingelicht zodat zij zich helemaal op hun rol kunnen voorbereiden.

Jullie gaan een topdag beleven met dit superleuke, professionele spel vol jokers, leuke filmpjes, onverwachte twists, stiekeme mollen en teambuilding. Ook na de afsluitende borrel met prijsuitreiking zullen jullie nog lang napraten over jullie eigen Wie is de Mol? belevenis.

Speel het spel op een door jou gewenste dag en tijdstip in iedere stad in Nederland.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01