starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel "Wie is de Rat?" in Utrecht

Wat ga je doen

Een razend populair evenement als ‘Wie is de Rat?’ kan nu ook in Utrecht gespeeld worden. Nu eens geen mol, maar een rat die de boel wil saboteren.

Je wordt als groep opgedeeld in teams en krijgt van te voren een briefing over waar jullie missie uit bestaat. Door de verschillende onderdelen binnen een bepaalde tijd af te handelen kun je punten scoren. De rat probeert deze spannende missie te dwarsbomen en moet ervoor zorgen dat hij of zij niet geïdentificeerd wordt. Kortom, een strijd met tegenstrijdige belangen die alle kanten op kan.

Vanwege de nodige teambuilding een bijzonder geschikte citygame als bedrijfsuitje of teamuitje

Wie is de Rat in Utrecht wordt professioneel begeleid met op het laatst de bekendmaking van het winnende team en de beste rat.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01