starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Speel Wie is de Rat? in Eindhoven

Wat ga je doen

Een actieve middag waarbij liegen & bedriegen je naar de overwinning kan helpen!
Voor het wie is de rat spel worden jullie ontvangen op onze sfeervolle locatie in het centrum van Eindhoven. De enthousiaste spelleider zal, na een korte spel uitleg, jullie groep in teams verdelen. Per team gaan jullie het centrum van Eindhoven in om opdrachten, puzzels en raadsels op te lossen.

Met deze opdrachten kunnen jullie mollengeld verdienen. Het team dat het meeste geld weet te verdienen, wint het Wie is de Rat? spel! Maarrr... in ieder team bevindt zich 1 rat. De rat is een saboteur en heeft als opdracht om zo onopvallend mogelijk te opdrachten van het team tegen te werken en zoveel mogelijk geld uit de team pot te halen. Deze wetenschap zorgt voor een interessante dynamiek in het spel: wie kan je vertrouwen en wie niet? En een hoop hilariteit als je erachter komt wie uiteindelijk toch die mol is en wat zijn/haar mol tactiek was!
 
Bij het wie is de rat? spel gelden andere regels dan in het dagelijks leven: liegen, bedriegen, om de tuin leiden, chaos veroorzaken, op het verkeerde been zetten: het is allemaal onderdeel van het spel dus helemaal verantwoord!!

Optie: Voor een compleet dagarrangement voor een leuke prijs, combineer je het Wie is de Rat? spel met een 3-gangendiner voor slechts € 46,50 per persoon!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01