tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Speel voetgolf in combinatie met Levend tafelvoetbal of Pitch&Putt in Bussloo

Wat ga je doen?

Schiet de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole, dat is waar het om draait bij voetgolf. Dat lijkt makkelijker dan het is, maar is daardoor juist erg leuk.
Na wat inspanning is het tijd voor wat ontspanning met een drankje en bitterbal. Vervolgens mogen jullie kiezen uit een potje levend tafelvoetbal of een 9 holes Pitch en Putt spel.
Gaan jullie zelf als echte tafelvoetbalpoppetjes voetballen in een speciale tafelvoetbal arena of kiezen jullie liever voor het golfen op een uniek parcours?   

Onze voetgolfbaan is behoorlijk heuvelachtig en heeft schuine greens. De kortste hole is 35 meter en de langste bijna 100 meter. Genoeg uitdagingen dus.
Enkele van onze 27 tellende Pitch en Putt holes zijn hier ook te vinden tussen de bomen, struiken en mooie waterpartijen. Het hilarische levend tafelvoetbal speel je overdekt waarbij je met een klimtuigje vastgemaakt zal worden aan over elkaar schuivende buizen. Kortom leuk en verrassend voor iedereen.

Was dit alles nog niet genoeg voor jullie en willen jullie meer? Dat kan zeker, wij beschikken over meer dan 20 indoor en outdoor activiteiten en ook aan de inwendige mens is gedacht. Starten met een lunch of afsluiten met een lekkere BBQ, satébuffet, er is veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 42,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 6 personen
Vanaf 3,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief bittergarnituur
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01