starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel spannende escaperooms in Noord-Holland

Wat ga je doen

Betreed het spectaculaire gangenstelsel van een bijzondere goudmijn, biedt weerstand aan de vervloekte piramide of ontsnap van een onbewoond eiland. Deze Escape Rooms in Noord-Holland houden je wel even bezig!

Laat je met je gezelschap vrienden, familie of collega’s opsluiten in een van deze uitdagende Escape Rooms en zorg dat je binnen 60 minuten weer buiten staat. Anders wacht je een vreselijk lot. Werk samen, denk slim, speel snel en ontsnap op tijd.

Dit is een uitdagende activiteit die je altijd kunt spelen op een toplocatie in Noord-Holland waar je ook uit de voeten kunt met een arrangement met nog andere activiteiten of een heerlijke borrel, lunch, diner of BBQ.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01