starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Speel het geweldige spel " De Magische Poort" in Amsterdam!

Wat ga je doen

Willen de kids alleen maar op de bank hangen met hun iPad? Of ziet u ze liever dat ze buitenspelen met hun vriendjes en vriendinnetjes? Nu kan het allebei! Augmented Reality City Games Amsterdam bied voor verjaardagspartijtjes of voor die lange vakantiedagen nu het spannende spel "De magische Poort" aan met als startpunt het IJdok 159 te Amsterdam.

"De magische Poort" is een videogame die tot leven is gekomen! Het spel combineert state of the art Augmented Reality technologie met een uitdagend spel bestaande uit trivia, raadsels, puzzels, mysteries en meer. Aanwijzingen om de mysteries op te lossen zijn te vinden in zowel de echte als de geanimeerde wereld.

Het spel duurt ongeveer 1,5 uur en wordt gespeeld in teams van maximaal 3 personen. De teams spelen tegen elkaar en tegen de klok. Het spel moet binnen de beschikbare tijd uitgespeeld worden. Elk team krijgt een iPad mee en een Action Pack. Ze volgen de kaart op de iPad die ze naar bepaalde locaties in de stad brengt waar ze op de iPad vragen moeten beantwoorden, raadsels moeten oplossen en gebruik moeten maken van verschillende hulpmiddelen uit het Action Pack om het spel tot een goed einde te brengen. Dit alles in de spannende wereld van "De magische Poort" waarin ze door een vriendelijke doch ietwat geïrriteerde dwerg door het spel geleid worden.

Per team van maximaal 3 personen is 1 eigen volwassen begeleider benodigd. Geschikt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar.

Prijzen:

  • Vanaf 3 t/m 9 kinderen €150,00 per feestje
  • Vanaf 10 t/m 15 kinderen €225,00 per feestje
  • Vanaf 16 t/m 19 kinderen €300,00 per feestje
  • Vanaf 20 t/m 24 kinderen €375,00 per feestje

Dit spel kan worden gespeeld van maart tot september!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01