starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel Expeditie Robinson op eiland Texel

Wat ga je doen

Geen betere plek voor een Robinson experience dan een eiland, het eiland Texel. Zo wordt een dagje Texel een dag vol uitdagingen, proeven en teambuilding.

Deze activiteit op het strand van Texel is bij uitstek geschikt voor bedrijven en teams die willen werken aan teambuilding, maar ook met sportteams, schoolklassen, vrienden en familie is deze uitdaging zeker de moeite waard. In teams strijden jullie in proeven als de kokosnootrace, hoofdband maken, voelen en proeven, hangtime en konijnenjacht.

Met diverse vereiste vaardigheden kan iedereen uitblinken. Het winnende team krijgt een prijs en iedereen gaat voldaan als een echte Robinson naar huis. Speel het hele jaar door Expeditie Robinson op Texel.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01