starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel de spannende Target Game in Noord-Brabant of op locatie

Wat ga je doen

De Target Game is een spannend politie en boefspel in een uniek jasje! Er worden 4 groepen gemaakt. 1 groep is het "boeventeam" en de andere 3 groepen zijn "politieteams".

Het boeventeam moet zo snel mogelijk € 1.000.000,00 verzamelen en het centrum verlaten. De politieteams moeten dit beletten. Zij proberen het boeventeam in te sluiten en neer te schieten voordat zij € 1.000.000,00 hebben verzameld. Het boeventeam krijgt extra attributen om de politieagenten te saboteren. Ze kunnen een mijn gooien, een kogelvrij vest aantrekken of een stoorzender inschakelen. Is het boeventeam de politieagenten te slim af of weten de agenten de boeven op tijd te stoppen?

Deze spannende game is mogelijk in Deurne, Asten en Helmond en op aanvraag zijn andere locaties ook mogelijk, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01