starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Speel de quiz I love the 90's in Eindhoven

Wat ga je doen

Zoek je een activiteit vol goede herinneringen, gezelligheid en hilariteit? Kies dan voor de I love the 90’s quiz! Deze quiz hebben wij speciaal ontwikkeld voor groepen, die net als wij, geweldige herinneringen aan de jaren 90 hebben.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het horen van Captain Jack, the Backstreet boys, Spice girls, flippo’s, klaparmbanden, de meneer Kaktus show, Pittige tijden en snoepjes met namen als meeuwenflatsen, smultietjes en mierenzeikers? Was jij ook fan van Beverly Hills 90210? En is tv bobo Reinout Oerlemans voor jou nog steeds Arnie? Dan is deze quiz echt iets voor jullie!

Jullie spelen de quiz in teams tegen elkaar. In verschillende rondes wordt jullie kennis over de jaren 90 op de proef gesteld. De rondes die je kan verwachten zijn o.a. een muziekronde, een film en tv ronde, een wie is het ronde (uiteraard met namen van helden uit de jaren 90), een ronde jaren 90 hypes en trends en we sluiten af met een spannend finalespel wat nog voor een onverwachte wending in de uitslag kan veroorzaken… Tijdens het spel worden jullie uiteraard voorzien van lekkere drankjes en hapjes. Samen met de enthousiaste spelleider (helemaal in jaren 90 outfit) zorgen jullie voor een lekker uitgelaten sfeer waarbij er zeker veel gelachen mag worden!

De I love the 90’s quiz is ideaal als invulling van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vrienden weekend. En als kers op de taart is het een aanrader om vervolgens een leuk I love the 90’s feest te bezoeken.

Optie: Voor een complete dag invulling kunt u kiezen voor een combinatie tussen de quiz en een 3-gangendiner voor slechts € 46,50 per persoon!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01