Speel de Citygame Hacked in Amsterdam

 
Hacked 2
 

Jullie zijn de controle kwijt over de systemen en een hacker heeft controle gekregen over jullie bedrijf. Deze criminelen willen geld zien in de vorm van bitcoins. Wanneer er niet aan hun eisen voldaan wordt, zullen de gevolgen niet te overzien zijn.

Al het betalingsverkeer wordt platgelegd en niemand krijgt deze maand zijn salaris uitbetaald. Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker! Een levensechte spel, dat vraagt om onmiddellijke actie. Aan jullie team de taak om in recordtempo voldoende bitcoins te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel verschillende challenges in de vorm van games, vragen, foto- en video-opdrachten en augmented reality uitdagingen.

Gewapend met een iPad gaat jullie team op pad om er voor te zorgen dat het bedrijf aan het einde van de dag weer in goede handen is. Een unieke city game die wordt afgesloten bij een horecalocatie waar het eerder gemaakte foto- en videomateriaal wordt teruggekeken onder het genot van een hapje en drankje. Hilariteit gegarandeerd!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf 27,50 per persoon
Inclusief: uitleg en prijsuitreiking
16 tot 150 personen
2,5 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties