tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Speel de Citygame Hacked in Amsterdam

Omschrijving

Jullie zijn de controle kwijt over de systemen en een hacker heeft controle gekregen over jullie bedrijf. Deze criminelen willen geld zien in de vorm van bitcoins. Wanneer er niet aan hun eisen voldaan wordt, zullen de gevolgen niet te overzien zijn.

Al het betalingsverkeer wordt platgelegd en niemand krijgt deze maand zijn salaris uitbetaald. Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker! Een levensechte spel, dat vraagt om onmiddellijke actie. Aan jullie team de taak om in recordtempo voldoende bitcoins te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel verschillende challenges in de vorm van games, vragen, foto- en video-opdrachten en augmented reality uitdagingen.

Gewapend met een iPad gaat jullie team op pad om er voor te zorgen dat het bedrijf aan het einde van de dag weer in goede handen is. Een unieke city game die wordt afgesloten bij een horecalocatie waar het eerder gemaakte foto- en videomateriaal wordt teruggekeken onder het genot van een hapje en drankje. Hilariteit gegarandeerd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,50 per persoon (incl. BTW)
16 tot 150 personen
2,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01