homestarshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Speel de Citygame Hacked in Amsterdam

Wat ga je doen

Jullie zijn de controle kwijt over de systemen en een hacker heeft controle gekregen over jullie bedrijf. Deze criminelen willen geld zien in de vorm van bitcoins. Wanneer er niet aan hun eisen voldaan wordt, zullen de gevolgen niet te overzien zijn.

Al het betalingsverkeer wordt platgelegd en niemand krijgt deze maand zijn salaris uitbetaald. Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker! Een levensechte spel, dat vraagt om onmiddellijke actie. Aan jullie team de taak om in recordtempo voldoende bitcoins te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel verschillende challenges in de vorm van games, vragen, foto- en video-opdrachten en augmented reality uitdagingen.

Gewapend met een iPad gaat jullie team op pad om er voor te zorgen dat het bedrijf aan het einde van de dag weer in goede handen is. Een unieke city game die wordt afgesloten bij een horecalocatie waar het eerder gemaakte foto- en videomateriaal wordt teruggekeken onder het genot van een hapje en drankje. Hilariteit gegarandeerd!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01