starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Speel de citygame "Crazy 88" in Breda

Wat ga je doen

Voor een leuk evenement waarbij je geconfronteerd wordt met de raarste opdrachten stuit je onherroepelijk op Crazy 88 in Breda.

Heb je lef en ben je spontaan dan komt deze citygame door hartje Breda als gelegen. Als team ga je op pad met je camera om al jullie knotsgekke avonturen op film vast te leggen. Naar aanleiding van deze beelden wordt het winnende team met een leuke prijs beloond.

Een super leuk spelprogramma met opdrachten die niet gek genoeg kunnen zijn, beleef je als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje deze doldwaze happening als een evenement van de bovenste plank.

Dus kom naar Breda en doe mee met Crazy 88! Alle beelden van jullie gekke fratsen staan op DVD, welke je snel daarna thuisbezorgd krijgt als leuke herinnering.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01