tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame

Speel de Charity Escape Game

Omschrijving

In een spannende race door de stad, waarbij punten verdiend worden door samen te werken bij het oplossen van raadsels, puzzels en uitdagingen, terwijl de tijd doortikt, gaan jullie op zoek naar de locatie die tot de escape leidt. De echte bonus van deze geweldige teambuildingsactiviteit is het feit dat jullie je tegelijkertijd inzetten voor een goed doel.

Test de stressbestendigheid, het samenwerkend vermogen en de communicatieve vaardigheden van jouw team collega’s, managers of consultants tijdens dit unieke stadsspel met elementen van de escaperoom. Via een tablet per team krijgen jullie de nodige informatie om punten de verdienen voor het goede doel, die je daarna goed moet bewaken in de ultieme race naar de ontsnapping.

Deze city escape game wordt begeleid door professionele spelleiding en is inclusief een welkomstdrankje, alle materialen, een giftcard per team voor het goede doel, een versnapering voor onderweg, regencapes en een prijsuitreiking achteraf.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 33,25 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
3,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01