starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Speel alle honken in de stad vrij met X-treme City Tikkertje!

Wat ga je doen

Bereid je voor op tikkertje zoals je het nog nooit hebt gespeeld. Dit is jouw stad en jouw territorium. Langzaam maar zeker speel je de belangrijkste honken in de stad vrij met je team. De overwinning is nabij! Maar juich niet te vroeg, want het tikkende team is op jacht naar… jullie!

Dé City Game die je wilt spelen als het net iets actiever mag voor jullie. Te spelen in elke gewenste stad, kris kras door het centrum. Op maat gemaakt speciaal voor iedere groep. Ontrafel de cryptische breinbrekers en ontdek het thuishonk van je tegenstanders. Speur de straten en pleinen af, op zoek naar mogelijkheden om de tegenstanders te tikken. Maar, jullie zijn niet alleen op jacht natuurlijk! Om de hoek kun je zomaar verrast worden door een strategisch opgestelde verkenner van een ander team.

Spanning, achtervolgingen en uitdagende opdrachten. Dit is X-treme City Tikkertje en niemand gaat vrijuit!

We verwelkomen jullie op de gekozen locatie met een drankje. Na het samenstellen van de teams krijgen jullie een uitgebreide uitleg over dit spel. Elk team heeft een eigen kleur tas, zodat jullie elkaar van grote afstand kunnen herkennen. Gewapend met een telefoon ga je met je team op pad. Zo kunnen jullie voortdurend contact houden met de andere teams, de spelleider en misschien zelfs wel zien waar de andere teams zich bevinden... Zorg dat iedereen in top tikconditie is! Op de afgesproken tijd verzamelen we weer op de startlocatie waar de spelleider jullie zal opwachten. Welk team heeft de meeste honken bezocht en de meeste teams weten af te tikken? Dit team gaat naar huis met een leuke prijs!

Programma voorstel

14:30 - 14:45 Ontvangst met een welkomstdrankje
14:45 - 15:00 Speluitleg en verdeling van de teams
15:00 - 17:15 Het spel: X-treme City Tikkertje!
17:15 - 17:30 Prijsuitreiking en afsluiting

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over! De aangegeven prijs is gebaseerd op 20 deelnemers. Bij een andere groepsgrootte veranderen de kosten per persoon.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01