starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 126 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 126

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

mega (Mindy)feest!

bedankt voor het huren van de feestbox. Onze dochter Annemijn heeft een heel leuk feestje gehad. Alle kinderen vonden het erg leuk. Ook voor de snelle levering willen we je bedanken. Het was erg geslaagd.

woensdag, 15 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Compleet verzorgd feestje

Voor de 5e verjaardag van mijn dochter hadden we de Prinsessen en ridderkist gekozen. De kinderen waren dol op de kostuums, het spannende verhaal en de leuke opdrachten! Het contact met Mendy ging ook erg vlot en vriendelijk.
Zeker een aanrader!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super compleet kinderfeestje!

Onze dochter en haar vriendinnetjes/vriendjes hebben genoten van het ridders en prinsessen feestje! Alles was tornen de puntjes verzorgd van de verkleedkleding, handboek en versiering aan toe! Super!

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Super leuke - kant en klare - superhelden speurtocht. Het enige wat je hoeft te doen is de kaartjes verspreiden en zorgen voor lekkers! Super leuk verhaal met leuke opdrachten. Groot succes hier en zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

goeie prijs/kwaliteit verhouding

Het piratenfeestje was supergeslaagd! Wat een geweldige box, die zat echt overvol, we hebben het hele huis ermee kunnen versieren. En de outfits waren fantastisch, de kinderen wilden ze na afloop niet meer uitdoen:)

Echt een heel goede prijs/kwaliteit-verhouding, deze box. Dus ik zeg het voort!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

zeer geslaagd superheldenfeest

Het feestje was erg geslaagd! De kinderen waren erg enthousiast. Nadat de spelletjes afgelopen waren, wilden ze meteen weer opnieuw beginnen. Een goed teken dus!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super mega Mindyfeest

Het mega Mindyfeest was helemaal super!! Ik heb het al verschillende mensen aangeraden!
Volgende keer overweeg ik het weer te doen. Dankjewel!

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuk feestje gehad!

We hadden de superhelden-themakist besteld. Het feestje was zeer geslaagd, de kinderen hebben genoten! Heel leuk dat je zelf de kostuums kunt kiezen en de rest van de inhoud van de kist was ook zeer volledig, netjes en goed verzorgd. De communicatie verliep vlot, het op en neer sturen van de kist is prima verlopen. Al met al een aanrader!!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was geweldig!

Alle kindjes vonden het prachtig! Kreeg ook allemaal appjes van de moeders dat de kids er niet over uitgepraat raakten en dat ze zo hebben genoten! Super leuk!
Dit was het eerste kinderfeestje van onze kids dus een beetje uitproberen. Maar dus super geslaagd! Volgend jaar maar eens naar een feestkist van jullie gaan kijken
:)

maandag, 23 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super handig, leuk en praktisch!

De kinderen waren enthousiast! Daar gaat het om! Het is een compleet kinderfeest, met veel plezier uitgevoerd!

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed voor te bereiden en groot succes!

Het feestje was een groot succes. De speurtocht superhelden is duidelijk en goed voor te bereiden evenals de knutselopdracht. De jongens vonden het een spannend avontuur!
Dank je wel. Ook voor de snelle en volledige verzending.
Ik heb jullie site aangeraden bij andere ouders!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

handig zo'n feestkist!

Ik vond het een fantastisch iets zo’n feestkist. Je hebt een goed draaiboek om je aan vast te houden en de middag vliegt. Het is heel afwisselend en zeker voor de leeftijdscategorie rond 6/7 jaar is dit heel leuk. Ik zal het in de toekomst zeker nog eens doen.

dinsdag, 5 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super compleet ridders en prinsessenfeestje

Het was een geslaagd feestje. We hadden prachtig weer en de kinderen hebben veel buiten gespeeld. De spelletjes ipv binnen, buiten gedaan.
De kisten zijn echt super compleet! Voor herhaling vatbaar!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heldere uitleg/draaiboek, leuke aankleding en verkleedkleren.

Voor onze oudste zoon zijn 5e verjaardag hebben we de piratenkist in huis gehad. Het was in een woord: fantastisch! We hadden voor 6 jongens verkleedkleren, dat alleen was direct een succes.
Helder draaiboek dat zowel voor binnen als buiten een goede opzet van een verhaal heeft. We waren ongeveer 1.5u bezig en daarna hebben ze lekker de film zitten kijken.
Tevens goede prijs/kwaliteitverhouding.

dinsdag, 1 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Voor het eerste verjaardagspartijtje van onze zoon hebben we een verkleedkist besteld bij mijn-kinderfeestje.nl
Hij wou graag een spook feestje en dat heeft hij gehad, de kist zat vol met versiering en benodigdheden om er een super geslaagd feest van te maken. De verkleedkleren waren een schot in de roos.
Het draaiboek was uitgebreid en er zat ruim voldoende aan spelletjes en tips bij.
Wij hadden in totaal 5 kinderen van 5 jaar, misschien iets te jong voor het complete draaiboek. Maar we zijn er zeker anderhalf uur zoet mee geweest en daarna lekker de speeltuin ingedoken.
Mendy heel erg bedankt!
Groetjes Maria

zaterdag, 22 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte oplossing voor een (eerste) kinderfeestje.

Prima, echt wat ik nodig had.

vrijdag, 30 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ideaal, super geregeld

Wij hebben de ridder en princessenfeestkist besteld met de speurtocht. Super leuke middag gehad, ideaal dat alles erbij zit. Zelfs enkele dingen niet gebruikt omdat het zoveel was. Kinderen hebben een erg leuke middag gehad!

maandag, 26 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

onwijs leuk piratenfeest!

Het was een super leuk feestje. We hebben het draaiboek gebruikt en daar weer onze eigen draai aan gegeven. Bij de Wibra zwaarden gekocht en beplakt met papier, waar hun piratennaam al op stond en de andere kant ruimte was om te versieren. In de woonkamer van de eettafel een piratenschip gemaakt met de box als kraaiennest waar ze in mochten. Dat was natuurlijk fantastisch, op tafel staan en onder tafel was het donker en spannend! De kinderen gingen helemaal op in het verhaal. Twee kindjes wilden niet verkleden, dat had ik niet verwacht, maar alsnog deden ze leuk mee. Grappig ook dat kleine dingen worden opgemerkt zoals de raamstickers, de gave placemats en bekers.

Al met al onwijs leuk en een aanrader!

donderdag, 22 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

De speurtocht was zeer geslaagd: de meiden waren allemaal als prinsessen verkleed en hebben genoten van de speurtocht, ze zijn er wel 1,5 uur mee zoet geweest. Echt een aanrader dus!

dinsdag, 6 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echte aanrader!

We hebben een ontzettend leuk sprookjesfeestje gehad! ?
Ik zou het iedereen aanraden!

zaterdag, 6 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergeslaagd prinsessenfeestje voor meiden van 5 jaar

Ik bestelde heel kort van tevoren de spullen, maar kreeg het meteen geleverd, waardoor we het nog goed konden voorbereiden. De handleiding voor de speurtocht was heel goed en handig. Leuke opdrachten tussendoor. Zelf hadden we bij Action kroontjes en toverstafjes geregeld en de meisjes gevraagd om zelf een prinsessenjurk mee te nemen (die heeft elk meisje), dus huren is dan niet nodig. Vooral de brief van de koning vonden ze erg interessant en natuurlijk het hoogtepunt: de schatkist vinden. Het pakket dat je geleverd krijgt is een goede basis en je kunt er naar eigen inzicht nog creativiteit in kwijt. Echt een aanrader!

maandag, 24 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superheldenfeestje

Super leuk feestje gehad. Alles ruim op tijd geleverd. Ook het contact tussen de verhuurder en de klant is super. De kinderen hebben het er nog een paar dagen later over. De verhaallijn blijft ze goed bij.

maandag, 10 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super verjaardagsfeest!

Mijn mooiste verjaardag ooit zei onze dochter van 5 jaar nadat we de heksenspeurtocht hadden ingezet. Nu is dat makkelijk want zoveel feestjes zijn er nog niet gepasseerd maar wat een enthousiasme. We hadden online de heksenspeurtocht besteld en alle aankleding erbij gekocht. Vleermuizenslingers, heksen bekers en borden. Heksenhoeden voor elk kindje en een mini heksenketel voor alle kindjes voor in de schatkist. Het zag er geweldig uit 10 kindjes met een heksenhoed dansend op het lied van de 9 heksjes. De speurtocht vlak voordat we begonnen half uitgezet en halverwege in de speeltuin kon een van ons de rest doen. Erg leuke spelletjes en een beetje aanpassen van de vragen aangezien de kinderen van 5 jaar de antwoorden niet wisten vorderende we gestaag op zoek naar de kist. We hebben uiteindelijk de speurtocht iets ingekort en na vraag 13 de schat gezocht. Hierin zaten de diploma's snoep schatkistjes en mini heksen ketels. In de heksen ketels vervolgens een klein beetje slijm per kind gemaakt. Toverslijm. Heel fijn dat we zelf niet alles hebben hoeven uitdenken en de kinderen hebben het nu 2 weken later het er nog steeds over.

zondag, 2 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prinsessen- en ridderfeest

Erg leuk concept! En echt alles werd er bijgeleverd, van decoratie, muziek, aankleding tafel, verkleedkleren, spelletjes etc. Het verhaal in het draaiboek was ook erg leuk,en alle kinderen waren enthousiast van het begin tot het einde! Zeker een aanrader als je een feestje thuis wil organiseren.

zondag, 2 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superders!

Wij hebben een ontzettend leuk ridders en prinsessenfeest gehad! Alle aankleding die in de kist zit is super leuk. Vooral de kostuums waren een groot succes! Ook de spellen en speurtocht zorgen voor genoeg inspiratie. Je kunt het draaiboek afdraaien, maar er is genoeg ruimte voor eigen aanpassingen. Een echte aanrader voor wie een origineel en onvergetelijk kinderfeestje wil!

vrijdag, 6 juli 2018
Prijs
Vanaf € 47,50 per themafeest en vanaf € 15,00 per speurtocht voor 8 kinderen.
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01