tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross star home whatsapp
Terug naar Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Beoordelingen voor Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Gemiddeld een 9,6 uit 134 beoordelingen

9,5 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Super

Alles zag er perfect uit, snelle en vriendelijke communicatie en de kinderen hebben ontzettend genoten!

Door: Jolien

Kids hebben een super feestje gehad

we hebben het feestje thuis gevierd, kwamen tijd tekort voor de speurtocht wat een goed teken was;) Alleen de film van my little pony is gedateerd waardoor de kids een filmpje op netflix hebben gekeken, maar daarom was de pret niet minder!

Door: Bianca

Geweldige ervaring en kinderen praten er nu nog over

Onze themakist superhelden was boordevol en inclusief borden, bekers en versiering hoefde ik nergens meer aan te denken. Verkleden maakt het feestje gelijk een succes.

Door: Nicole

Geweldig!!

Ik wist niet wat ik moest bedenken voor mijn dochter haar 1e feestje (6 jaar) en vond deze site. Ondanks dat het bedrijf midden in een verhuizing zat kon ik de themakist alsnog krijgen. Gevuld met allerlei leuke versieringen en een draaiboek voor meer dan 3 uur vertier, zelfs ideeën voor gezonde traktaties. Wat hebben de 9 meiden een plezier gehad!!!
Echt fijne communicatie ook met Mendy.

Door: Ingrid

De kinderen vonden het fantastisch

Prima kist met een keurig draaiboek!

Door: Cilia

Complete feestkist voor geslaagd Frozen kinderfeestje

Feestkist was zeer compleet en netjes. Voor Frozen thema waren wel alleen Elsa jurken beschikbaar.

Door: Jolanda

mega (Mindy)feest!

bedankt voor het huren van de feestbox. Onze dochter Annemijn heeft een heel leuk feestje gehad. Alle kinderen vonden het erg leuk. Ook voor de snelle levering willen we je bedanken. Het was erg geslaagd.

Door: Margriet

Compleet verzorgd feestje

Voor de 5e verjaardag van mijn dochter hadden we de Prinsessen en ridderkist gekozen. De kinderen waren dol op de kostuums, het spannende verhaal en de leuke opdrachten! Het contact met Mendy ging ook erg vlot en vriendelijk.
Zeker een aanrader!

Door: Fleur

Super compleet kinderfeestje!

Onze dochter en haar vriendinnetjes/vriendjes hebben genoten van het ridders en prinsessen feestje! Alles was tornen de puntjes verzorgd van de verkleedkleding, handboek en versiering aan toe! Super!

Door: Simone

Geweldig

Super leuke - kant en klare - superhelden speurtocht. Het enige wat je hoeft te doen is de kaartjes verspreiden en zorgen voor lekkers! Super leuk verhaal met leuke opdrachten. Groot succes hier en zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!

Door: Rianne
Meer beoordelingen...

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01