tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star whatsapp
Terug naar Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Beoordelingen voor Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Gemiddeld een 9,6 uit 139 beoordelingen

9,5 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Super leuk piratenfeestje!

We hadden de piratenthemakist gehuurd en hebben ook de piratenspeurtocht gedaan. De kinderen waren super enthousiast en hebben enorm genoten! Aan alles is gedacht, van versiering en aankleding tot aan een compleet draaiboek! Ook voor meiden was het piratenfeestje erg leuk!

Door: Channa

Fantastisch!

Wat een leuke speurtocht was dit! Als echte superhelden zijn ze t bos in gegaan en hebben leuke opdrachten gedaan! De tijdsduur was precies goed! Goede uitleg en klopt helemaal bij de leeftijd! Aanrader!

Door: Marjolijn

erg handig om een ​​leuk feestje te geven!

uitstekend

Door: Ana

We hadden het superhelden thema. Het zijn leuke opdrachten die voor veel plezier zorgen! Dat alles al uitgedacht en verzorgd is geeft rust en houvast.

Heel goed verzorgd, overal wordt aan gedacht. Fijn wanneer je in februari toch snel niet anders kunt dan de verjaardag binnen vieren. Kinderen hebben dan echt voldoende afleiding en afwisseling nodig om te voorkomen dat het een gekkenhuis wordt. Dat lukte met de themakist prima!

Door: Naomi

Super geslaagd unicorn feestje!

Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben een super leuk unicorn feestje gehad! De thema kist was heel compleet, echt overal over nagedacht. Van de versiering tot de knutselspullen tot een compleet draaiboek. We hadden tijd te weinig om alle spelletjes te doen dus dat kwam mooi uit, genoeg om uit te kiezen!
Ik kan het absoluut aanraden!

Door: Stefanie

Geweldig!

De kinderen hebben genoten en vonden het superheldenfeestje met spannende speurtocht geweldig (leeftijd 6 jaar)!

Door: Jorien

Super

Alles zag er perfect uit, snelle en vriendelijke communicatie en de kinderen hebben ontzettend genoten!

Door: Jolien

Kids hebben een super feestje gehad

we hebben het feestje thuis gevierd, kwamen tijd tekort voor de speurtocht wat een goed teken was;) Alleen de film van my little pony is gedateerd waardoor de kids een filmpje op netflix hebben gekeken, maar daarom was de pret niet minder!

Door: Bianca

Geweldige ervaring en kinderen praten er nu nog over

Onze themakist superhelden was boordevol en inclusief borden, bekers en versiering hoefde ik nergens meer aan te denken. Verkleden maakt het feestje gelijk een succes.

Door: Nicole

Geweldig!!

Ik wist niet wat ik moest bedenken voor mijn dochter haar 1e feestje (6 jaar) en vond deze site. Ondanks dat het bedrijf midden in een verhuizing zat kon ik de themakist alsnog krijgen. Gevuld met allerlei leuke versieringen en een draaiboek voor meer dan 3 uur vertier, zelfs ideeën voor gezonde traktaties. Wat hebben de 9 meiden een plezier gehad!!!
Echt fijne communicatie ook met Mendy.

Door: Ingrid
Meer beoordelingen

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01