tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star
Terug naar Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Beoordelingen voor Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Gemiddeld een 9,6 uit 142 beoordelingen

9,5 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Erg leuke Mega Mindy Speurtocht!

Een aanrader als je wat inspiratie kunt gebruiken bij het organiseren van een kinderfeestje thuis!

Positieve punten:
- Snelle reactie via mail
- Snelle verzending speurtocht
- Inhoudelijk leuke speurtocht (voor jongens en meisjes, leeftijd 5-8 jaar)
- goed materiaal
- duidelijke omschrijving
- prima prijs!

Door: Bianca

Heel goed georganiseerd

Erg klantvriendelijk, ik kreeg steeds direct antwoord op mijn vragen via de mail, mijn dochter wilde graag het thema unicorn. Een super unicorn themakist kregen we snel geleverd. De inhoud van de themakist zag er netjes en verzorgd uit en was ook voor 4 uren lang genoeg te doen, het draaiboek met uitleg wat er bij zat was ook goed overzichtelijk! Mijn dochter en haar vriendinnetjes waren erg blij met dit feestje. We gaan zeker terugkomen.

Door: Donna

Een supergeslaagd prinsessenfeestje voor de jarige van 5 jaar en haar vriendinnen

Bij het mailcontact over de reservering viel me de klantgerichtheid en zorgvuldigheid in de communicatie al op.
De themakist werd keurig op tijd geleverd. Alles netjes en compleet. Er staat precies uitgelegd wat je kan doen, en wat je zelf nog moet regelen/kopen (en dat laatste is niet al te veel). De meiden waren in hun nopjes met de mooie outfits, en het optutten nam al een flink deel van de tijd in beslag. Er is een uitgebreid draaiboek, maar van eerdere feestjes wisten we al dat je niet moet verwachten dat je alles kan doen, qua tijd en qua concentratie. Overigens is dat niet erg, want dan pik je gewoon de leukste spelletjes eruit (bv kikkerkussen vonden de meiden superleuk). Voor een fijn feestje aan huis was deze themakist echt super. Daarbij schaften we nog een leuke speurtocht aan (waarbij we naar inzicht weer maar maar enkele van de bijbehorende opdrachten deden, om de kinderen niet te overvragen), waarbij het zoeken naar een schat natuurlijk altijd enthousiasme-garantie geeft.
Kortom, een aanrader!

Door: Anne

Super leuk piratenfeestje!

We hadden de piratenthemakist gehuurd en hebben ook de piratenspeurtocht gedaan. De kinderen waren super enthousiast en hebben enorm genoten! Aan alles is gedacht, van versiering en aankleding tot aan een compleet draaiboek! Ook voor meiden was het piratenfeestje erg leuk!

Door: Channa

Fantastisch!

Wat een leuke speurtocht was dit! Als echte superhelden zijn ze t bos in gegaan en hebben leuke opdrachten gedaan! De tijdsduur was precies goed! Goede uitleg en klopt helemaal bij de leeftijd! Aanrader!

Door: Marjolijn

erg handig om een ​​leuk feestje te geven!

uitstekend

Door: Ana

We hadden het superhelden thema. Het zijn leuke opdrachten die voor veel plezier zorgen! Dat alles al uitgedacht en verzorgd is geeft rust en houvast.

Heel goed verzorgd, overal wordt aan gedacht. Fijn wanneer je in februari toch snel niet anders kunt dan de verjaardag binnen vieren. Kinderen hebben dan echt voldoende afleiding en afwisseling nodig om te voorkomen dat het een gekkenhuis wordt. Dat lukte met de themakist prima!

Door: Naomi

Super geslaagd unicorn feestje!

Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben een super leuk unicorn feestje gehad! De thema kist was heel compleet, echt overal over nagedacht. Van de versiering tot de knutselspullen tot een compleet draaiboek. We hadden tijd te weinig om alle spelletjes te doen dus dat kwam mooi uit, genoeg om uit te kiezen!
Ik kan het absoluut aanraden!

Door: Stefanie

Geweldig!

De kinderen hebben genoten en vonden het superheldenfeestje met spannende speurtocht geweldig (leeftijd 6 jaar)!

Door: Jorien

Super

Alles zag er perfect uit, snelle en vriendelijke communicatie en de kinderen hebben ontzettend genoten!

Door: Jolien
Meer beoordelingen

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01