tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Veluwe by Night - spannende militaire missie op de Veluwe

Wat ga je doen?

Speciaal gemaakt voor de wintermaanden: De Veluwe by Night. Een superspannende militaire missie op de Veluwe in het donker wordt mogelijk gemaakt met ons arrangement Veluwe by Night. Terwijl de zon op is vertrekken jullie in de buurt van Garderen in jullie robuuste legervoertuigen. Halverwege de rally komt de zonsondergang en rijden jullie door de duistere Veluwe, met zijn onverharde paden. De missie waarmee jullie opgezadeld worden is om de Enigma-code te kraken. Wie lukt het? Na afloop van de rally wacht er lekkere warme gluhwein of chocomel op jullie en de prijsuitreiking is ook geheel in winterse stijl.

Via GPS-ontvangstapparatuur krijgen jullie aanwijzingen voor de te volgen route, met onderweg de zogenaamde waypoints die jullie verder op weg zullen helpen tijdens deze bijzondere rally.

Optioneel kan bij dit vriendenuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje of bedrijfsuitje van alles toegevoegd worden, zoals een smakelijk bosrantsoen of een defensiemaaltijd. Maar ook met extra ingebrachte vijandelijkheden voor nog meer spanning en sensatie. Of met aansluitend een feestavond of een hotelovernachting.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 125,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 16 personen
4 uur
Nederlands en Engels
Buiten
5007
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief huur voertuig
  • Inclusief routekaart
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 8,0 uit 1 beoordeling

8,0 Beleving
8,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Gaaf uitje

Heel gaaf uitje, in het donker met de oude voertuigen. Erg uniek en zou het was het geld dubbel en dwars waard. Een hele avond onderweg geweest met daarna een lekkere maaltijd BEDANKT!

Door: -
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01