Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen

Gemiddeld een 8,7 uit 11 beoordelingen
Kinderfeestje binnen
Kinderfeestje spannend
Kinderfeestje spanning
Misdaad kinderfeestje
Raadsels kinderfeestje
Spannend kinderfeestje
Uniek kinderfeestje

Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje, Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen, dit noemen wij een ‘ Missie’. De missie kan bij u thuis, of op een door u gekozen locatie plaatsvinden.

U ontvangt hiervoor alle benodigde materialen en instructies. Het feestje wordt op afstand via telefoon (en eventueel e-mail) begeleid door een geheim agent.

Echt contact
De kinderen ontvangen de opdracht van het Nationaal OpsporingsInstituut, afgekort Noi92. Voor het oplossen van de missie ontvangen de kinderen een TOP SECRET missiedossier met daarin het bewijsmateriaal en aanwijzingen. Tijdens de missie hebben de kinderen via telefoon (en e-mail) contact met een geheim agent van Noi92 (door Spyctive Misdaadspellen verzorgd).

Spannend en realistisch
De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen, zonder dat er sprake is van heftige misdaden of geweld.

Meer info
Een uitgebreide omschrijving van de verschillende kinderfeestjes kunt u vinden op de website. De kinderfeestjes zijn verdeeld in vier categorieën, op basis van leeftijd (7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar) en op basis van locatie (80% binnen of 80% buiten). De kinderfeestjes zijn via de website te boeken.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 99,50 per kinderfeestje
5 t/m 40 kinderen
2,5 – 3,5 uur
Kinderfeestje thuis

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties