starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen

Wat ga je doen

Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje, Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen, dit noemen wij een ‘ Missie’. De missie kan bij u thuis, of op een door u gekozen locatie plaatsvinden.

U ontvangt hiervoor alle benodigde materialen en instructies. Het feestje wordt op afstand via telefoon (en eventueel e-mail) begeleid door een geheim agent.

Echt contact
De kinderen ontvangen de opdracht van het Nationaal OpsporingsInstituut, afgekort Noi92. Voor het oplossen van de missie ontvangen de kinderen een TOP SECRET missiedossier met daarin het bewijsmateriaal en aanwijzingen. Tijdens de missie hebben de kinderen via telefoon (en e-mail) contact met een geheim agent van Noi92 (door Spyctive Misdaadspellen verzorgd).

Spannend en realistisch
De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen, zonder dat er sprake is van heftige misdaden of geweld.

Meer info
Een uitgebreide omschrijving van de verschillende kinderfeestjes kunt u vinden op de website. De kinderfeestjes zijn verdeeld in vier categorieën, op basis van leeftijd (7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar) en op basis van locatie (80% binnen of 80% buiten).

De kinderfeestjes zijn via de website te boeken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01