tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite cross star home whatsapp
Terug naar Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen

Beoordelingen voor Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen

Gemiddeld een 8,9 uit 14 beoordelingen

8,9 Beleving
9,0 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Leukste feestje everrrrrr!!!

Dat kregen wij van de kinderen te horen vanmorgen. En beter kun je niet hebben. Dus ik geef dit overal door waar ik kan want dit was echt de leukste ervaring ooit. Super leuk feestje en zit geweldig in elkaar. Tip: zet de tocht uit op de fiets, dan ben je met een half uurtje klaar. En lees even goed de instructies, alles staat echt helder uitgelegd. Absoluut een aanrader.

Door: Miranda

Top

Bas wilde graag een spannend partijtje. Dat heeft hij gekregen. De begeleiding speelde goed in op de kinderen en pakte alle informatie vgoed op. Wat een beleving.

Door: Ferdinand

Heel gaaf

Vandaag ons feestje gehad van spy active en wat was dit gaaf! Wij hebben een route in een bos uitgezet en waren even bang dat we geen voorbijgangers zouden tegenkomen. Maar er waren aardig wat mensen bezig met geocaching, dus voldoende "verdachten". En omdat je met een groep kinderen met zonnebrillen loopt (terwijl de zon niet echt schijnt) en dan ook nog de spionnen petten op, tja dan trek je de aandacht. Dus mensen kijken en staren en kijken na. Met als gevolg dat de kinderen de mensen weer verdacht vonden. Een man liep er alleen en keek op zijn mobiel, hij zag de kinderen en liep net op dat moment snel weg. Ik hoop dat hij geen noodgeval had, maar twee jongens wilden bijna achter hem aanrennen. Heel erg grappig om te zien. Ze waren vol overtuiging dat het echt is en dat ze dus ook echt de bende hebben gestopt. Zonder twijfel voor herhaling vatbaar.

Door: Giel

Heel erg leuk en echt spannend

Wij hebben vandaag genoten van het partijtje. Het is een ware beleving voor de kinderen. Mooi materiaal een top begeleider aan de telefoon die overal op inspeelt. Alles dat wij sturen of dat de kinderen zeggen wordt iets mee gedaan waardoor het heel erg echt wordt. Een echte aanrader!

Door: Wanda

Top feestje

Wat een super concept is dit! De kinderen gaan helemaal mee in het verhaal, zelfs de 12 jarigen. Heel eeg leuk!

Door: Brentje

Spanning en sensatie

Wat hebben we genoten! Niet alleen de kinderen, maar mijn vrouw en ik ook! Wat een fantasie hebben de kinderen en wat leuk speelt de geheim agent daarop in. Een echte aanrader!

Door: Carlo

Kinderfeestje

De kinderen vonden het een geslaagd en leuk feestje.

Door: Fieneke

Leuk kinderfeest

Super leuk

Door: piet

Undercover bij een bende

Met acht meiden en vijf jongens deze missie gedaan. Echt super. Contact met een geheim agent en zelfs een geheime boodschap verstopt in een luciferdoosje. Een aanrader voor iedereen die eens iets anders wil.

Door: Julia

super leuk

het is super leuk om te doen

Door: Hond
Meer beoordelingen

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01