starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,8
Uit 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leukste feestje everrrrrr!!!

Dat kregen wij van de kinderen te horen vanmorgen. En beter kun je niet hebben. Dus ik geef dit overal door waar ik kan want dit was echt de leukste ervaring ooit. Super leuk feestje en zit geweldig in elkaar. Tip: zet de tocht uit op de fiets, dan ben je met een half uurtje klaar. En lees even goed de instructies, alles staat echt helder uitgelegd. Absoluut een aanrader.

zaterdag, 9 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Bas wilde graag een spannend partijtje. Dat heeft hij gekregen. De begeleiding speelde goed in op de kinderen en pakte alle informatie vgoed op. Wat een beleving.

donderdag, 19 april 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel gaaf

Vandaag ons feestje gehad van spy active en wat was dit gaaf! Wij hebben een route in een bos uitgezet en waren even bang dat we geen voorbijgangers zouden tegenkomen. Maar er waren aardig wat mensen bezig met geocaching, dus voldoende "verdachten". En omdat je met een groep kinderen met zonnebrillen loopt (terwijl de zon niet echt schijnt) en dan ook nog de spionnen petten op, tja dan trek je de aandacht. Dus mensen kijken en staren en kijken na. Met als gevolg dat de kinderen de mensen weer verdacht vonden. Een man liep er alleen en keek op zijn mobiel, hij zag de kinderen en liep net op dat moment snel weg. Ik hoop dat hij geen noodgeval had, maar twee jongens wilden bijna achter hem aanrennen. Heel erg grappig om te zien. Ze waren vol overtuiging dat het echt is en dat ze dus ook echt de bende hebben gestopt. Zonder twijfel voor herhaling vatbaar.

zondag, 11 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en echt spannend

Wij hebben vandaag genoten van het partijtje. Het is een ware beleving voor de kinderen. Mooi materiaal een top begeleider aan de telefoon die overal op inspeelt. Alles dat wij sturen of dat de kinderen zeggen wordt iets mee gedaan waardoor het heel erg echt wordt. Een echte aanrader!

zaterdag, 10 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top feestje

Wat een super concept is dit! De kinderen gaan helemaal mee in het verhaal, zelfs de 12 jarigen. Heel eeg leuk!

dinsdag, 6 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spanning en sensatie

Wat hebben we genoten! Niet alleen de kinderen, maar mijn vrouw en ik ook! Wat een fantasie hebben de kinderen en wat leuk speelt de geheim agent daarop in. Een echte aanrader!

maandag, 11 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderfeestje

De kinderen vonden het een geslaagd en leuk feestje.

donderdag, 28 januari 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk kinderfeest

Super leuk

dinsdag, 29 april 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Undercover bij een bende

Met acht meiden en vijf jongens deze missie gedaan. Echt super. Contact met een geheim agent en zelfs een geheime boodschap verstopt in een luciferdoosje. Een aanrader voor iedereen die eens iets anders wil.

maandag, 28 april 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

HIPPIE

Het lijkt mij echt heel leuk en spannend ik denk dat ik dit opschrijf bij nummer 1 !!!!

zaterdag, 27 april 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super leuk

het is super leuk om te doen

zondag, 12 februari 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed concept, Spannend en erg leuk

Wij hebben de missie Maffia met 9 jongens van 12 jaar gedaan. Ze hebben echt genoten! Ze zaten helemaal in het verhaal en hebben alles tot op de bodem uitgezocht. Vooral het echte contact via telefoon en e-mail maakte het allemaal heel erg realistisch. Zeker een aanrader!

vrijdag, 4 maart 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Noi92, Spionnen feestjes!

Wij hebben net de nieuwe missie gedaan! Bankroof!!!! Super feestje zit erg goed in elkaar! Top. We kunnen het iedereen aanraden.

vrijdag, 18 februari 2011
Prijs
Vanaf € 99,50 per kinderfeestje
Aantal
5 t/m 40 kinderen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland en België

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01