tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen

Omschrijving

Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje. Een spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen, dit noemen wij een ‘Missie’. De missie kan bij je thuis, of op een door jou gekozen locatie plaatsvinden.

Je ontvangt hiervoor alle benodigde materialen en instructies. Het feestje wordt op afstand via telefoon (en eventueel e-mail) begeleid door een geheim agent.

Echt contact
De kinderen ontvangen de opdracht van het Nationaal OpsporingsInstituut, afgekort Noi92. Voor het oplossen van de missie ontvangen de kinderen een TOP SECRET missiedossier met daarin het bewijsmateriaal en aanwijzingen. Tijdens de missie hebben de kinderen via telefoon (en e-mail) contact met een geheim agent van Noi92 (door Spyctive Misdaadspellen verzorgd).

Spannend en realistisch
De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen, zonder dat er sprake is van heftige misdaden of geweld.

Meer info
Een uitgebreide omschrijving van de verschillende kinderfeestjes kunt u vinden op de website. De kinderfeestjes zijn verdeeld in vier categorieën, op basis van leeftijd (7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar) en op basis van locatie (80% binnen of 80% buiten).

De kinderfeestjes zijn via de website te boeken.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 6,65 per kind
5 tot 40 personen
1.5 tot 3.5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Mogelijk vanaf 7 jaar
  • Mogelijk vanaf 8 jaar
  • Mogelijk vanaf 9 jaar
  • Mogelijk vanaf 10 jaar
  • Mogelijk vanaf 12 jaar

Gemiddeld een 8,9 uit 14 beoordelingen

8,9 Beleving
9,0 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Leukste feestje everrrrrr!!!

Dat kregen wij van de kinderen te horen vanmorgen. En beter kun je niet hebben. Dus ik geef dit overal door waar ik kan want dit was echt de leukste ervaring ooit. Super leuk feestje en zit geweldig in elkaar. Tip: zet de tocht uit op de fiets, dan ben je met een half uurtje klaar. En lees even goed de instructies, alles staat echt helder uitgelegd. Absoluut een aanrader.

Door: Miranda

Top

Bas wilde graag een spannend partijtje. Dat heeft hij gekregen. De begeleiding speelde goed in op de kinderen en pakte alle informatie vgoed op. Wat een beleving.

Door: Ferdinand
Meer beoordelingen...
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01