tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Spannende Kinderfeestjes thuis

Wat ga je doen?

Tijdens het kinderfeestje gaan kinderen binnen of buiten een top secret missie volbrengen. Zij ontvangen het missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende het kinderfeestje hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs en ontcijferde codeberichten door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog realistischer. Het kinderfeestje kan 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur thuis plaatsvinden.

Tijdens een kinderfeestje buiten volgen de kinderen als spion verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detective bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België.

De kinderfeestjes zijn verdeeld in vier categorieën op basis van leeftijd 7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar en op basis van locatie binnen en buiten.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Meer informatie

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 99,50 per kinderfeestje (incl. BTW)
5 tot 40 kinderen
2,5 tot 3,5 uur
Binnen of buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Mogelijk vanaf 7 jaar

Gemiddeld een 9,0 uit 15 beoordelingen

9,0 Beleving
9,1 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Superleuk feestje met prachtig materiaal

Een superleuk feestje gehad! Goed georganiseerd, de service is echt fantastisch en het materiaal ziet er zeer professioneel en mooi uit. De kinderen zullen hier nog heel lang over napraten. Wat was het fantastisch! Heel erg bedankt voor een heel erg geslaagde middag!

Door: Erika

Leukste feestje everrrrrr!!!

Dat kregen wij van de kinderen te horen vanmorgen. En beter kun je niet hebben. Dus ik geef dit overal door waar ik kan want dit was echt de leukste ervaring ooit. Super leuk feestje en zit geweldig in elkaar. Tip: zet de tocht uit op de fiets, dan ben je met een half uurtje klaar. En lees even goed de instructies, alles staat echt helder uitgelegd. Absoluut een aanrader.

Door: Miranda
Meer beoordelingen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01