starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Solex huren op de Veluwe

Wat ga je doen

Hoe kun je beter van de natuur in de Veluwe genieten dan door een Solex tour te maken? Lekker met je gezelschap op pad op deze stoere brommers, mét leren jas natuurlijk. Wij heten je van harte welkom op onze gezellige boerderij en vertellen je alles over de Solex en de mogelijke routes. Daarna gaan jullie zelf op pad met één van de routes!

Ontdek dus het mooiste van de Veluwe op jullie eigen tempo. Wij staan uiteraard wel voor jullie klaar met pechhulp, mocht dat nodig zijn.

Achteraf nog gezellig lunchen, dineren of barbecueën? Dat kan bij ons op de boerderij. Ook is het mogelijk een lunch voor onderweg mee te nemen. Vraag via onderstaand formulier naar de mogelijkheden voor jouw groep en geef je wensen aan.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01