starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Soldaatje spelen en frietjes eten

Wat ga je doen

Allereerst drinken we een lekkere ranja met onze recruten en kijken we het aftrapfilmpje van onze “opdracht”.. Truus woonde ruim 75 jaar geleden  in Meijel. Toen brak de oorlog uit en werd er flink gevochten in Meijel. Zo erg dat iedereen Meijel uit moest. Ook Truus. En wij gaan met haar mee.

Als iedereen er klaar voor is dan gaan we als eerste de kerktoren beklimmen hoe het ervoor staat in de regio. In de kerktoren hebben we goed uitzicht. Ook hier bekijken we weer een filmpje en kijken we door de ramen welke kant Truus op is gevlucht.

Om goed ten strijde te gaan trekken we onze soldatenkleren aan en nemen we wat te eten mee. In tijde van oorlog is het eten schaars en moeten we goed voor onszelf zorgen.

De legertruck staat al klaar. We trekken ten strijden en gaan op zoek naar bunkers in de Peel. Als we deze gevonden hebben, dan gaan we deze stellingen bewaken en eten we een broodje knakworst in de buitenlucht. En natuurlijk kijken we weer een filmpje van Truus en spelen we een soldatenspelletje.

Daarna gaan we weer op pad richting het Oranje Hotel. Hier vieren we de bevrijding met frietjes, frikandellen en wat nog meer?

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01