starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Social Chaos - Een intensief prikkelend onderzoeksavontuur!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 39 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 39

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuke middag

Een erg leuke middag gehad waarbij naast de acteurs ook goed duidelijk werd welke rollen opgepakt worden binnen teams, teambuilding op een attractieve wijze met veel lol 

maandag, 9 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.

Onwijs gave middag gehad waar iedereen heel fanatiek te werk ging. Dankzij onze eigen slimmigheid en vaardigheden hebben we gewonnen en een groot gevaar voorkomen.
Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.

vrijdag, 6 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het zit echt top in elkaar!

super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

maandag, 2 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met topentertainment.

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een top organisatie met topacteurs..

Onze verwachtingen waren hooggespannen, van anderen hadden we immers gehoord dat 'Social Chaos' een echte aanrader was. Jaren geleden speelden wij al eens 'de Game'; we konden ons niet voorstellen dat dit spel nog leuker (of zelfs even leuk) zou zijn. We speelden Social Chaos op een met zonovergoten dag in Den Bosch. Vanaf moment één zaten we er midden in. De deelnemers streden om wie naar buiten mocht gaan (want ja, de zon..), maar ook binnen vergat iedereen de tijd. De een bloedfanatiek, de ander observerend, een derde die zich echt op het teamgevoel focust. Mooi om te zien hoe alle karakters door zo'n spel uitvergroot naar boven komen. Wij kijken terug op een fantastische teamdag vol dynamiek, spanning en plezier. Wat een top organisatie met topacteurs.. En die hooggespannen verwachtingen? Die zijn meer dan overtroffen!

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ontzettend leuke dag hebben jullie ons bezorgd

Wat een ontzettend leuke dag hebben jullie ons bezorgd. Een nieuw gevormd team wat samen moet werken is altijd een hele klus en toch zijn jullie er in geslaagd de eerste stappen te zetten in een mooi opgezet spel.
Mooi om te zien hoe goed dit spel in elkaar zit en hoe fanatiek iedereen mee deed. Zeker de moeite waard voor groepen die op een ontspannen manier toch fanatiek aan de slag wilt gaan.

Complimenten en bedankt voor deze leuke dag!

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social media chaos als afdelingsuitje

Recencie afdeling Communicatie VNG
We kozen voor Social media chaos als afdelingsuitje, omdat we uitgedaagd wilden worden en plezier wilden hebben.
En dat is beide goed gelukt! Super leuk om als ware speurneuzen, met hulp van alle mogelijke apps en social media, de crimineel te ontmaskeren.
Dank team!



woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.

Bedankt voor de professionele organisatie.

Ik heb erg leuke reacties gehad op het spel, de acteurs en de organisatie van Social Chaos.

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.


woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

supergave middag

We willen jullie team geweldig bedanken voor de supergave middag die we met jullie beleefd hebben.
Iedereen werd gelijk meegezogen in het spel en werd steeds fanatieker naar mate de tijd vorderde.
Wat een belevenis was het! De acteurs zaten zo goed in hun rol, complimenten!
Die avond is er nog lang over nagepraat, steeds weer kwamen de spelelementen naar voren en iedereen heeft ervan genoten.

Nogmaals bedankt en we kunnen jullie zeker aanbevelen bij andere groepen/bedrijven.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest. Nadat we twee jaar geleden al The Game hadden gespeeld in Haarlem, hebben we dit jaar Social Chaos mogen beleven in het centrum van Utrecht. En een beleving was het! En na afloop was de film en terugkoppeling hilarisch. Dank voor de geweldige dag en hopelijk ontwikkelen jullie snel een derde game, die komen we dan ook zeker weer beleven. Dank namens heel Southfields.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

één grote speeltuin voor volwassenen!

Een van de hoogtepunten binnen ons bedrijf is toch wel het personeelsweekend, waarin elk jaar weer een samenwerkingsactiviteit in een andere stad centraal staat. Na al die jaren hebben we al heel wat activiteiten gedaan, maar dit is allemaal niet te vergelijken met het spel Social Chaos die wij in Arnhem hebben gespeeld. In verschillende teams moet je met elkaar allerlei puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren, binnen en buiten. Alleen door samen te werken gaat dit lukken, want iedereen heeft een andere taak. In het spel komen diverse elementen aan bod: samenwerken, spanning en sensatie, breinbrekers, speurtochten naar verschillende personages die rondlopen (overigens fantastische acteurs!) en voornamelijk heel veel lol. Daarnaast leer je ook nog eens de stad kennen waar je het spel speelt (in ons geval Arnhem). Kortom, het was één grote speeltuin voor volwassenen!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek uitje!

Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.

maandag, 10 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een top spel!

In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!

donderdag, 6 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima teambuilding!

Teambuildingsmiddag waarbij alles klopte. Vanuit Loetje in Breukelen gespeeld. Chaos in Breukelen!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje voor iedereen geschikt!

We hadden een zeer diverse groep, die heel de middag heel intensief heeft samengewerkt door Neverrest. Na de filmvertoning werden de anecdotes verteld en werd er smakelijk gelachen!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk aan het strand

Heerlijk aan het strand. Pittig bezig geweest waarbij alle vestigingen waren verdeeld over de teams. Na de prijsuitreiking en anecdotes heerlijk BBQen en nagenieten.

donderdag, 27 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Op zoek naar de Hacker in Naaldwijk

Nadat we enkele jaren geleden The Game hebben gespeeld speelde we nu op 24 mei Social Chaos met Neverrest. Totaal anders maar net zo leuk!

zaterdag, 22 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

The Game en Social Chaos perfecte teambuilding concepten!

Nadat wij vorig jaar The Game hadden gespeeld dit jaar voor Social Chaos gekozen. Het leuke is dat je zelf ook een rol kan spelen in dit concept. Ik heb mijn collega’s aardig voor de gek gehouden!

vrijdag, 21 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel lol met onze internationale groep

Voor onze zeer internationale groep een mooi prikkelend ochtendprogramma! Een succes door de culturen heen.

donderdag, 20 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Genoten van de acteurs die ons probeerde in de maling te nemen

Vanuit de Jopenkerk speelde wij op 7 april Social Chaos. Fanatiek met kleine teams zodat iedereen betrokken was bij het spel. Alhoewel Hennie zei dat we het geen spelletje mochten noemen haha. Hennie en andere acteurs bedankt voor de leuke dag!

donderdag, 20 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel lol gehad tijdens de ontmoetingen met de acteurs buiten!

Intensief bezig gehouden door Neverrest! Erg veel lol gehad tijdens de ontmoetingen met de acteurs buiten!

woensdag, 19 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald!

We hebben enorm genoten van het teamuitje, en er wordt nog veel over nagepraat. Ik heb van veel collega’s positieve reacties gehad, en de meesten vonden het het beste teamuitje ooit! Ik kijk zelf ook terug op een zeer geslaagde avond, en mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald.

maandag, 17 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd. Echt iedereen was razend enthousiast en de eerste positieve reacties druppelden al binnen in mijn mailbox.
Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan een ,pas nieuw gevormd, team welke samen moet gaan werken.
De eerste stappen zijn hiermee gezet en dit allemaal dankzij jullie. Complimenten aan de organisatie van deze dag en de waanzinnige manier hoe jullie dit hebben opgezet.

zondag, 16 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld...

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld om ons Summer Event met 270 personen tot een onvergetelijke ervaring te maken. En het is ze ook deze keer weer gelukt. Met een groot team hebben ze een geweldige dag neergezet. Het enthousiasme in de voorbereiding, het inventieve in het maatwerk en de professionaliteit op de dag zelf is niet onopgemerkt gebleven. Dank jullie wel, we hebben genoten!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos met de EyeOn collega’s. Verrassingen, leuke interacties, samenwerken, uitdagende puzzels en handig gebruik maken van je mogelijkheden onder tijdsdruk, creëert een mooie chaos waar we met veel plezier op terugkijken en nog lang over napraten. Bedankt voor deze ervaring!

woensdag, 12 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01