tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Social Chaos - Competitie uitdaging, plezier en gestructureerde chaos

Wat ga je doen?

Social Chaos - de ultieme ervaring in teambuilding en avontuur! Ben je klaar om je collega's op een compleet nieuwe manier te leren kennen? Dan is Social Chaos precies wat je zoekt!

Social Chaos is niet zomaar een escape room; het is een meeslepend avontuur dat zich afspeelt op een locatie naar jouw keuze. Of het nu op kantoor is, in een gehuurde ruimte in de stad, of zelfs aan het strand, wij brengen het avontuur naar jou toe!

Wat kun je verwachten? Je team wordt uitgedaagd met een intrigerende verhaallijn die wordt gepresenteerd via grote schermen. Maar pas op, want in dit spel is chaos de sleutel! Tijdens het onderzoek zul je jezelf vinden in intense situaties, deels binnen en deels buiten, op zoek naar contactpersonen die zo normaal lijken dat ze iedereen kunnen zijn.

Terwijl de teams elkaar in de gaten houden en horen, zullen ze steeds fanatieker worden naarmate ze dieper in het verhaal duiken. De race naar de finale zal de spanning tot het uiterste drijven, waarbij zelfs het laatst geplaatste team denkt dat ze als eerste bij de finish zullen zijn!

Na het avontuur zorgen wij voor een spetterende eindpresentatie waarin de hoogtepunten van elk team worden belicht. En natuurlijk wordt het beste, slimste en snelste team op passende wijze beloond voor hun prestaties.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu Social Chaos en ontdek een nieuwe dimensie van teambuilding en plezier!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 40,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 360 personen
Ongeveer 3,5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01