Snorscooter rijden
Een fantastische manier om er op uit te trekken

Zoek een activiteit

Met snorscooter en zonder helm op toertocht

Ga er een gezellig dagje op uit met een snorscooter. Omdat je zonder helm kunt rijden, wordt het gevoel van vrijheid nog groter. Trek spontaan de natuur in met een vrienden- of vriendinnenuitje of kies voor een meer georganiseerde variant tijdens een bedrijfsuitje.

Teamuitjes met speurtochten of met een ander ingebouwd spelelement zijn goed te combineren met snorscooter rijden. Snorscooter rijden heeft dezelfde voordelen als snorfiets rijden, alleen een snorscooter ziet er vaak gaaf uit. Helemaal wanneer je voor een retro-variant kiest. Als je daar met zijn allen iemand mee voorbij rijdt, val je natuurlijk wel even op.

Maak de tocht zo uitgebreid of simpel als je zelf wilt, waarbij je ook vaak voor een arrangement kunt kiezen, inclusief een heerlijk diner of tussendoor een lekkere lunch.

Vanaf € 29,00 per persoon
10 tot 120 personen
Dit outdoor arrangement met Scootertje Gezond, een combinatie van een scootertocht en een GPS tocht door het Groene Brabant, rondom de Biesbosch. Een van onze leuke spelprogramma's, waarbij je per elektrische scooter een prachtige scootertocht maakt door de natuur, met daarna een ludieke GPS speurtocht in en rondom de vestingstad Geertruidenberg.
Vanaf € 29,00 per persoon
8 tot 80 personen
Kom naar Vestingstad Geertruidenberg bij de Biesbosch, voor 'De Ballentocht'. Een ontzettend leuke scootertocht of tocht met een Tuk Tuk als actief personeelsuitje of sportief bedrijfsuitje. Een outdoor activiteit die als één van onze buitensport evenementen erg aanslaat.
Vanaf € 69,50 per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België of vanaf onze eigen locatie in Utrecht
Tijdens dit 3 uur durende arrangement ontdekt u 3 verschillende elektrische voertuigen. Je maakt een tourtocht met segways onder begeleiding van ervaren instructeurs, je word zelfstandig op pad gestuurd met elektrische scooters en als laatste doe je nog een toertocht met de het hippe elektrische voertuig de KickBike.
€ 29,00 per persoon
8 tot 120 personen
Bij dit vrijgezellenfeest is succes 100% gegarandeerd. Wij hebben voor de hele groep rode, elektrische scooters maar speciaal voor de vrijgezel zal er een knalroze scooter staan te blinken. Na wat instructies is het tijd om de scooter wat beter te leren kennen en maken we een mooie tocht door de omgeving.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Met deze twee uur durende Snorfiets toertocht gaan jullie op de snorfiets de prachtige Peel ontdekken. Dit historische landschap biedt een prachtige tocht!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties