tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer muziek workshops
Smartlappen workshop

Zing het levenslied met een traan en een lach tijdens de leukste smartlappen workshops

Unieke workshops smartlappen zingen - Zing het levenslied

Een smartlap is een emotioneel lied dat uitdrukking geeft aan persoonlijke tegenslagen, liefdesverdriet of andere emotionele gebeurtenissen. Deze Nederlandse volksmuziek staat bekend om zijn oprechte en hartverscheurende teksten, vaak gezongen met een mix van humor en melancholie.

Tijdens onze workshops smartlappen zingen word je ondergedompeld in de wereld van het levenslied, begeleid door een ervaren accordeonist. Voor je het weet sta je als echte smartlappenzanger op het podium, omringd door vrienden, familie of collega's.

Zing mee met het hartverwarmende levenslied

Zing de mooiste Hollandse liedjes met een lach en een traan tijdens een van onze workshop. Dit is een ervaring die je gewoon een keer van dichtbij moet meemaken. Laat je meeslepen door de hartverscheurende teksten, opgeluisterd door de sfeervolle klanken van een accordeon. Kies tussen echte klassiekers of modernere smartlappen van onder andere André Hazes. Na de workshop weet je precies hoe je een goede smartlap met elkaar zingt en deelt.

Voor welke gelegenheid?

Boek een workshop smartlappen zingen voor een bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest. Zing samen met vrienden, familie of collega's in de oergezellige sfeer van een café of een door jullie gekozen locatie. Voel de emotie en de kracht van het levenslied terwijl je meezingt met de klassiekers. Voor extra sfeer kunnen we smartlappen uit een specifieke streek of stad zingen. 

Klaar om je stembanden te smeren en mee te zingen met de mooiste smartlappen? Boek nu een workshop smartlappen zingen en beleef een onvergetelijke muzikale ervaring!

Weergave:
2 smartlappen workshops
Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01