starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Smartlappen Arrangement Amsterdam inclusief diner

Wat ga je doen

“Geef mij maar Amsterdam!” – Wij bieden een uitermate gezellig arrangement waarbij we beginnen met een heuse Smartlappen Workshop! Een korte cursus met allerlei Amsterdamse levensliederen die ‘live’ gezongen worden door de groep, onder leiding van onze Mokumse Accordeonist. Meer dan 40 liedjes staan er in ons boekje, dus volop plezier.

Na ongeveer 1,5 zingen in een typisch Amsterdamse locatie, zal onze gids de groep ophalen voor een leuke rondleiding door de Jordaan. Tussendoor houden we pauze bij een leuke kroeg of we gaan op visite bij het café van Baantjer in de Jordaan. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur en de gids zal allerlei grappige verhalen vertellen over de buurt en haar muzikale verleden. Ook bezoeken we vaak enkele bijzondere hofjes en binnentuinen waar de Jordaan zo beroemd om is.

Na de Jordaan rondleiding zal de gids de groep naar het restaurant brengen voor een Amsterdams diner! Een heerlijk driegangenmenu bij een authentiek restaurant staat voor de groep klaar en terwijl een leuk Mokums muziekje wordt gedraaid, kunnen de gasten genieten van het diner. Alleen de drankjes zijn niet inbegrepen, verder is alles all-in verzorgd!

Tijdsprogramma:

  • 14.30 uur – Start van Smartlappen Workshop met accordeonist
  • 16.00 uur – Stadswandeling “Smartlappen & de Jordaan” met gids
  • 18.00 uur – Start van het diner “driegangenmenu in de Jordaan”

Tijden zijn nog naar wens aan te passen. Later starten kan ook!

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01