starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Vaar een ontspannen sloepentocht tijdens een gezellig uitje op het water

Beoordelingen Sloepentocht

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,3
Uit 7 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

We hebben de Qrafter een middag gehuurd op de Loosdrechtse plassen, voor twee gezinnen met kinderen. Prima bevallen. Lekker stil en geen uitlaatgassen, stabiel, en met voldoende ruimte voor de kinderen om rond te lopen en te hangen. Makkelijk aanleggen bij eilandjes om te zwemmen. Het varen zelf is een fluitje van een cent, ook voor minder ervaren schippers.

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dagje Amsterdam

De beste manier om Amsterdam te leren kennen, en wat hadden we lekker weer. Echt een superdag gehad op de sloep. Wij hebben ons goed vermaakt.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

AKD

Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen door Miranda en hadden we een heerlijke boerenlunch. Na de uitleg / indeling gingen we op weg met de Kevers. De Keverrally inclusief pit stop met Angry Birds spel was ontzettend leuk en zeker een aanrader. De route was erg mooi en sowieso is het ontzettend leuk om in een oude Kever cabrio te rijden. We hebben erg veel lol gehad onderweg! Na de prijsuitreiking hebben we heerlijk gebarbecued en onze avonturen gedeeld bij restaurant Tijsterman, wat ook heel goed verzorgd was.
Al met al was het een superleuke dag waar we met plezier op terug kijken! Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!

donderdag, 10 oktober 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Loyens en Loeff

Rallykever heeft ons een geweldige dag bezorgd met een leuke en leerzame workshop paardenmelkerij, varen met fluisterboten (het is dat we zo’n lol hadden anders hoorde je ons echt niet aankomen!) en een overheerlijke barbecue. Ook de keverrally was leuk, wat hebben wij genoten en gelachen. Iedereen vond de opgepimpte kevers leuk! Dankzij de enthousiaste begeleiding was het super en leuk, wij hebben allemaal genoten! Echt aan aanrader voor iedereen! Super bedankt!

woensdag, 9 oktober 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

CRH Groep

Ik wil jullie beide bedanken voor de geweldige dag die we de 21 september bij jullie gehad hebben op de gezinsdag van ons bedrijf met 60 volwassenen en 38 kinderen! Ik krijg niet anders dan enthousiaste verhalen en ervaringen van allerlei mensen die meegedaan hebben. Groot en klein heeft het geweldig gevonden We hebben alle wind letterlijk mee gehad qua weersomstandigheden….zon en een blauwe lucht! Voor velen van ons was het verrassend hoe mooi het rondom Nieuwveen is. Jullie hadden een erge mooie route uitgezet met leuke vragen en opdrachten die voor jong en oud zeer toegankelijk waren. Het rijden in de kevers en VW busjes was echt een verhaal van vooral Toys For the Boys, maar er zijn ook vrouwen geweest die het heel spannend vonden om in een oldtimer te rijden. Het gekook was een daverend succes. Heel veel mensen stonden versteld van hun eigen kunnen. Het was dan ook wel een ontzettend enthousiast team wat ons begeleidde naar een uitgebreid buffet vol meer heerlijke hoogstandjes. Om acht uur sloten we af met koffie en heerlijke, door de kinderen zelfgemaakte bonbons. De kleinere kinderen vonden het erg leuk om te prutsen met chocolade maar de grotere hebben zich echt serieus op het bonbon maken gestort! Jullie timing was perfect waardoor iedereen met een prima gevoel na de koffie richting huis vertrok. Ik kan niet anders doen dan onze positieve ervaring proberen te delen met mensen die ik/we tegen komen op zoek naar een leuk uitje! Nogmaals dank en ook voor de leuke foto’s die jullie die dag van onze groep geschoten hebben!

dinsdag, 24 september 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Directie secretaresse

We hebben een heel erg leuk personeelsuitje gehad. Een combinatie van rally rijden, wijproeverij en een heerlijke bbq. Het succes wat mede te danken aan het geweldige enthousiasme van de organisatie van de keverrally!

maandag, 8 april 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kever Cabrio Rally groene Hart

Na hartelijk te zijn ontvangen op de Ranch met koffie en thee, hebben we een heerlijke Kever Rally gereden door het Groene Hart. De uitdagende vragen zorgde voor het benodigde teamwork. Dit kwam goed uit, aangezien onze groep bestond uit twee teams die onlangs samen zijn gegaan. Het doel was dan ook elkaar beter leren kennen en vooral veel Fun hebben! De dag eindigde met een goed verzorgd en compleet Barbecue Buffet!
Kortom: Topuitje! Wij danken de organisatie voor de goede service en meedenkendheid!

vrijdag, 5 april 2013

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01