tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Sloepentocht

Vaar een ontspannen sloepentocht tijdens een gezellig uitje op het water

Relaxed het water op met een sloepentocht

Lekker rustig het water op met een sloepentocht aan te bevelen. Ervaar ontspanning en het water vanuit een sloep. Verken een stad vanaf het water, of bevaar een van de vele buitenwateren, riviertjes, vaarten of meren die Nederland rijk is. Bevaar de Vecht, de Biesbosch of de Loosdrechtse of Kagerplassen.

Geniet van het water, de omgeving en van het gezelschap. Dit uitje op het water is aan te raden voor ieder soort uitje, of dit nu met collega’s, vrienden of familie is.

Breid de sloepen tocht uit met een andere activiteit als een Solex- Vespa- of Segwaytocht, maak er een spannende GPS speurtocht of game van of leg aan voor een lunch, picknick of BBQ.

Filter 16 uitjes
Weergave:

Er zijn 16 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 24 personen
Leiden
Korte omschrijving

Sloep varen op de Kagerplassen? Bedrijfsuitje sloepentocht door Leiden? Uitgerust met GPS apparatuur vaar je in 8-persoons sloepen een mooie tocht over de Kaag en/of door de gezellige binnenstad van Leiden.

Tonen

Kever Cabrio Rally en Elektrische Sloep Varen

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 5 beoordelingen
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 16 personen
Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop
Korte omschrijving

Het ultieme gevoel van de jaren '60 en '70 beleven jullie in onze Retro Beetle Cabrio's en VW hippie busjes. Jullie nemen zelf plaats achter het stuur en navigeren per team een weg door het mooiste gebied van Nederland, het Groene Hart. Jullie rijden over slingerweggetjes, dijken, oude ophaalbruggetjes, langs sloten en plassen en puzzelen d.m.v verschillende navigatiemethoden en opdrachten een weg door het Groene Hart.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
10 tot 120 personen
De Biesbosch, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Wil je er even helemaal uit? Kies dan voor ons arrangement "Lach je stuk in boot en tuk" vanuit Fort Lunet in Raamsdonksveer. Een perfect arrangement als je van afwisselend en actief houdt.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
6 tot 120 personen
De Biesbosch, Drimmelen, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Een uitdagende tocht met elektrisch aangedreven sloepen staat op het programma als één van onze outdoor evenementen, waarbij jullie meedoen aan onze GPS Biesbosch Sloepenchallenge. Met als vertrekpunt vanuit Drimmelen of Raamsdonksveer, trekken we er op uit met een elektrische fluisterboot richting de Aakvlaai, waar GPS punten zijn uitgezet.

Tonen
Vanaf € 69,- per persoon
Vanaf 15 personen
Uitgeest
Korte omschrijving

The battle is een heuse zeilwedstrijd op het alkmaarder en uitgeestermeer. Na een uitgebreide instructie van de zeilinstructeur vind er een heuse wedstrijd plaats. Uiteraard vind er na de race een prijsuitreiking plaats met een fles champagne voor het winnende team. 

Tonen
Vanaf € 50,- per boot
2 tot 140 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een boot huren en de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken met vrienden of familie, in uw eigen tempo en uw eigen route. Op onze elektrische sloepen passen 7 personen en er is geen vaarbewijs nodig, na onze duidelijke uitleg vaart u de grachten op als een volwaardig kapitein.

Tonen

Elektrische sloepen puzzeltocht door Amsterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 44,- per persoon
Vanaf 18 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een verkenningstocht op het water met onze Sloepengame Puzzeltocht. Een waanzinnig leuk uitje waarbij je in een elektrische sloep vrijwel geruisloos door de grachten kan varen. De puzzeltocht kan op verschillende locaties door heel Nederland. Voor de sloepen is geen vaarbewijs nodig en krijg je van te voren tekst en uitleg over de makkelijke manier van besturen.

Tonen
€ 80,- per persoon
Vanaf 10 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Altijd al Utrecht eens willen ontdekken op een speciale manier? Dat kan met onze bijzondere 'Tapas Sail Away' waarbij je door de grachten vaart onder het genot van heerlijke, zelfgemaakte tapasgerechten en een passend glas wijn of een koud biertje.

Tonen
€ 75,- per persoon
25 tot 200 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Sluit een lekkere lente- of zomerdag ontspannen af! Kom aan boord van een traditioneel zeilschip, salonboot of sloep.

Tonen
Vanaf € 300,- per boot
2 tot 60 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Maak een heerlijke tocht over de Amsterdamse grachten op één van de stijlvolle boten. Bekijk Amsterdam vanaf het water, terwijl je geniet van goed gezelschap en versnaperingen. De vloot bestaat uit zowel salonboten als sloepen. Alle boten beschikken over een toilet en overkapping indien het weer niet mee zit. 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01