tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Sloep varen door de Amsterdamse grachten

Wat ga je doen?

Huur een sloep en ontdek de prachtige Amsterdamse grachten. Bepaal je eigen tempo en route. Jij bent de kapitein!
Van kleine tot grote groepen. Onze sloepen hebben plek voor maximaal 8 personen. Wil je met een grotere groep varen? Dat kan, wij verhuren ook een XL sloep mét ervaren kapitein en diverse arrangementen voor maximaal 35 personen. Met een nóg grotere groep varen? Ook dat is mogelijk, neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Jij bent de kapitein en mag zelf varen, je hebt geen vaarbewijs nodig. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Geen zorgen, het is niet lastig. Wij leggen alles uit voor vertrek en je kunt de vaarregels vooraf doornemen. Liever met een ervaren kapitein varen? Dat kan bij onze XL sloep.

Blauwe boot:

Onze blauwe boot is elektrisch, heeft plek voor 1 tot 8 personen, is te besturen met een stuurwiel en heeft handige opbergvakken voor je spullen. 

  • Starttarief = € 100,- voor 2 uur varen (Super Deal: Nu € 80,- op maandag t/m vrijdag)
  • Elk opvolgend uur = € 50,- per uur

Je ontvangt een handige kaart mee aan boord zodat je een leuke route kunt uitstippelen. Ook zijn er zwemvesten voor kinderen beschikbaar en comfortabele kussens en dekens voor als het wat frisser is. Je mag uiteraard je eigen eten en drinken meenemen, dit raden wij ook zeker aan. Spreek vooraf wel af wie de Bob is. De kapitein moet ten alle tijden nuchter zijn. Muziek is niet toegestaan en het is belangrijk dat je vooraf de vaarregels goed doorneemt. 

Wij bieden leuke activiteiten aan tijdens het varen, zoals een speurtocht en plastic vissen. Dit is kosteloos en doen wij op aanvraag. Je kunt dit vermelden bij het maken van een reservering. Bij een speurtocht vaar je een leuke route en leer je de stad op een interactieve manier kennen. Bij plastic vissen krijg je schepnetten mee aan boord en is de taak om zoveel mogelijk plastic uit de grachten te vissen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 50,- per persoon (incl. BTW)
1 tot 8 personen
Vanaf 2 uur
Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring, comfortabele bootjes!

Deze week hebben wij een bedrijfsuitje gedaan en wat was het een onwijs leuke ervaring. Bij aanvang was de boot klaar gezet en mochten we gelijk opstappen. Na een korte veiligheidsbriefing en routebeschrijving kregen we allemaal een dekentje tegen de kou en konden we het water op. De boot was muisstil en makkelijk te besturen, wij zijn zeker van plan om nogmaals een arrangement te boeken.

Door: Daan
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01