tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Slipcursus

Voor fun op wielen met een slipcursus kun je een van deze uitjes boeken

Slipcursus vol adrenaline: leerzaam en sensationeel!

Met een slipcursus krijg je een intensieve training op een speciaal daarvoor ingericht parcours om vertrouwd te raken met het anti-slippen. Dit maakt niet alleen de nodige adrenaline in je lichaam los, maar maakt van jou ook een veilige verkeersdeelnemer, waar je later op de weg veel profijt van kan hebben en zelfs je leven mee kan redden.

Om niet in een slip terecht te komen leer je van alles over de noodstop, hoe je moet remmen en hoe je het beste kunt uitwijken. Ook stuurmanskunst, wanneer je in een slip raakt op een gladde weg, komt aan bod.

Een slipcursus is ook als vriendenuitje of als teamuitje te boeken. Apart of in combinatie met andere stoere uitjes, zoals terrein rijden met een 4 x 4 of quad rijden.

Filter 5 uitjes
Weergave:

Er zijn 5 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 165,- per persoon
1 tot 50 persoon
Meppen, Spa, Zandvoort, Zolder
Korte omschrijving

Wil jij als een van de eerste op het vernieuwde circuit van Zandvoort rijden? Dan is dit jouw kans! Nadat je een kleine rondleiding op het circuit hebt gehad, kun je kijken op de Pitlane waar alle auto's klaar staan om de baan op te gaan. De regels op het circuit worden uitgelegd om jou zo goed mogelijk voorbereid de baan op te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vlaggen: wat betekent wat?

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

Het draait bij een slipcursus om voertuigcontrole en reactievermogen. Begeef je onder begeleiding in uitdagende situaties op de weg en voel de adrenaline en ervaar de kick van goed uitgevoerde acties op een glad wegdek.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
1 tot 50 persoon
Korte omschrijving

Leer de kunst van het driften op het circuit in Weeze. Je wordt begeleid en gaat als een echte coureur het circuit op. Helemaal gaaf als echte race of auto liefhebber. Leer hoe je het stuur en de auto onder controle houdt en soepel door de bocht gaat.

Tonen

Grip op de Situatie - "Slipcursus + Offroad rijden"

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 74,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

Met grip op de situatie leer je slippen onder moeilijke weersomstandigheden en overwin hellingen en modderpoelen in een stoere offroad wagen. Combineer veiligheid met fun! Na een lekker kopje koffie of thee op onze locatie in Eindhoven of Gouda, start je de dag met een zeer leerzame slipcursus.

Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
1 tot 50 persoon
Meppen, Spa, Zandvoort, Zolder
Korte omschrijving

Wil jij de leukste race experience van Nederland meemaken? Houd jij van de geur van verbrand rubber? Stroomt de benzine door jouw aderen? Kom dan naar één van onze circuits en rijd mee met een coureur tijdens de Taxi Race Experience!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01