tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Slag om Arnhem stadswandeling met lokale gids

Wat ga je doen?

De Slag om Arnhem verwoeste in 1944 de binnenstad van Arnhem. De littekens zijn nog goed te zien, als je weet waar je moet kijken. Een lokale gids neemt je mee tijdens een 2,5 uur durende stadswandeling rond het centrum van Arnhem en deelt het verhaal van de Slag om Arnhem met je. Wat geveurde er eigenlijk tussen 17 en 24 september in Arnhem, Oosterbeek en Wolfheze?

De start van deze 2,5 uur durende stadswandeling is voor de McDonalds buiten bij Station Arnhem Centraal. De route loopt via de Utrechtsteweg naar de Zwarteweg. Van daar uit loop je via 'Onderlangs' terug naar het centrum van Arnhem. Onderweg zel de gids verschillende stops maken, bijvoorbeeld bij het St Elisabeth gasthuis en Generaal Urquhart's Huis. Het eindpunt is natuurlijk de beroemde John Frostburg waar de Slag om Arnhem een piek bereikte. 

De gids laat je onderweg verschillende oude foto's zien die zijn gemaakt tijdens de Slag om Arnhem in 1944. Veel plekken zijn nog herkenbaar: de huizen en omgeving zijn soms niet veranderd. Dit maakt de Slag om Arnhem tour erg indrukwekkend. 

Deze Slag om Arnhem stadswandeling is erg geschikt voor mensen die een kleine kennis hebben van wat er gebeurde in Arnhem in 1944. Een soort 'in stap' tour. Na de stadswandeling zul je een veel beter beeld hebben hoe het er in Arnhem aan toe ging tijdens WW2. 

Wil je onderweg een plaspauze inlassen? Laat het de gids even weten. Ook is het mogelijk om te stoppen om een drankje te nuttigen. De kosten zijn dan voor eigen rekening en de route van de tour zal daardoor wellicht wat ingekort worden. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 per persoon (incl. BTW)
10 tot 50 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief gids
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01