tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Sky-Event - vlieg met een helikopter over jouw bedrijf

Wat ga je doen?

Staat het vliegen met een helikopter bij jou ook zo hoog op je bucketlist? Het zal ons niet verbazen als dit ook bij jouw collega's hoog op de wishlist staat! Samen zorgen wij ervoor dat dit bedrijfuitje het absolute hoogtepunt van dit jaar zal worden. Geniet van het prachtige landschap van Nederland of probeer jouw bedrijf vanuit de lucht terug te vinden! Dit is absoluut een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden! 

In overleg met jou zetten wij een fantastisch helikopteruitje neer. Wij helpen mee met het zoeken naar een geschikte landingslocatie en daarna kan het spektakel beginnen! Afhankelijk van de groepsgrootte maken wij een volledig programma, waarbij iedereen een unieke helikoptervlucht kan maken, maar alle anderen ook actief bezig zijn met het programma. Denk hierbij aan segway rijden, teambuildingsactiviteiten, sportwagen ritten, RIB-boot varen, quad rijden, off-road rijden, etc. Ieder programma is volledig op maat en uniek. Zo kan er al worden gevlogen vanaf 6 minuten, maar kunnen wij ook langere vluchten samenstellen van 20 minuten of langer. 

Helikoptervliegen kan al vanaf groepen van 10 personen, tot maximaal 400 personen, door heel het land.

Wij bieden dit programma aan vanaf € 69,- excl. BTW per persoon. De prijzen zijn afhankelijk van de datum, de locatie, de groepsgrootte en de eventuele invulling van het verdere programma. 

Wij maken graag een offerte voor jou op. In een telefonisch gesprek bespreken wij de doelen van dit uitje en eventuele wensen. Daarna gaat ons enthousiaste team aan de slag om voor jou een uniek uitje voor te stellen. Wij hopen jou en je collega's ook snel te ontmoeten! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 84,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 400 personen
Vanaf 30 minuten
Diverse startlocaties in Nederland
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01