tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Silent Disco kinderfeestje voor thuis

Wat ga je doen?

Huur een Silent Disco pakket en maak van je kinderfeestje een super vette 'stille disco'. Zet de discolampen op de juiste plek, de muziek zo hard als je wilt en laat je meest unieke dansmoves zien. Dankzij de lichtgevende koptelefoons gaan de buren er geen last van krijgen. Het wordt een swingend verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten!

Je huurt een compleet Silent Disco pakket waarmee je zelf makkelijk en snel een Silent Disco feest kunt organiseren. Je kiest het gewenste aantal koptelefoons en naar hoeveel muziekstijlen je tegelijkertijd wilt luisteren. De muziek regel je zelf door een playlist aan te zetten op je mobiele telefoon, tablet of laptop. Deze sluit je vervolgens met de meegeleverde kabel(s) aan op de zender(s) die het geluid naar de verschillende koptelefoons stuurt.

Wat zit er standaard bij inbegrepen?

  • Gekozen aantal koptelefoons (+1 gratis)
  • Opladers voor de koptelefoons (om nóg langer te kunnen feesten!)
  • Audiobekabeling om aan je telefoon, tablet of laptop te koppelen
  • Handleiding

Maak het feest nog completer door er discolampen, glow in the dark breaklights of een rookmachine aan toe te voegen! Kies er voor om het pakket tegen een meerprijs per post te laten versturen (door heel Nederland - € 14,95 inclusief retour) of komt het bij ons afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten!

Wanneer staat jouw Silent Disco party op het programma?!

Bestel kinderfeestje

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 3,50 per kind (incl. BTW)
Vanaf 5 kinderen
2 tot 4 uur
DIY-pakketten worden verzonden door heel Nederland
Binnen
Goed om te weten:
  • Exclusief begeleiding
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01