tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer uitgaan en entertainment
Silent Disco

Zet de koptelefoon op en kom in je eigen silent disco feest terecht

Stap uit je comfortzone en ervaar de sensatie van een unieke activiteit! Silent disco is een onvergetelijke en leuke ervaring die je niet wilt missen. Dans op je favoriete muziek, zonder anderen te storen en zonder geluidsoverlast! Bekijk ons aanbod, laat je inspireren en maak van jouw evenement een succes!

Wat is er leuk aan een silent disco?

Silent disco's zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het is een unieke en leuke activiteit die de traditionele manier van feesten op zijn kop zet. Het idee is simpel: iedereen krijgt een draadloze koptelefoon waarmee je kunt luisteren naar verschillende DJ's. Hierdoor kan iedereen dansen op zijn of haar favoriete muziek, zonder dat anderen daar last van hebben. De sfeer is magisch en het voelt alsof je in je eigen wereld danst, terwijl je toch samen bent met anderen.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Silent disco's zijn geschikt voor alle leeftijden. Het is een leuke activiteit voor jong en oud, omdat je zelf kunt kiezen welke muziek je wilt horen en op welke manier je wilt dansen. Het is perfect voor feesten, festivals, bedrijfsuitjes, verjaardagen, huwelijken en nog veel meer.

5 veel gestelde vragen over silent disco’s:

 1. Hoe werkt een silent disco?
  Bij een silent disco wordt de muziek afgespeeld via draadloze hoofdtelefoons. De deelnemers krijgen een koptelefoon en kunnen via een schakelaar kiezen naar welk kanaal ze willen luisteren. Op deze manier kan iedereen zelf bepalen naar welke muziek hij of zij wil luisteren.
 2. Wat zijn de voordelen van een silent disco?
  Het grootste voordeel van een silent disco is dat je zelf kunt bepalen naar welke muziek je wilt luisteren en hoe hard je het volume zet. Hierdoor is het niet nodig om te schreeuwen om elkaar te verstaan en is het ook mogelijk om met elkaar te praten zonder dat je last hebt van harde muziek. Bovendien heb je met een silent disco geen last van klagende buren of geluidsoverlast!
 3. Hoeveel kanalen zijn er bij een silent disco?
  Dit kan verschillen per evenement, maar meestal zijn er tussen de twee en drie kanalen beschikbaar om uit te kiezen.
 4. Is het mogelijk om zelf muziek aan te vragen?
  Dit is afhankelijk van de organisator van de silent disco. Bij sommige silent disco's is het mogelijk om zelf muziek aan te vragen, bij andere niet. Informeer hier vooraf naar bij het gewenste uitje.
 5. Wat is het meest vermakelijke aan een silent disco?
  Veel mensen vinden silent disco grappig en leuk. Het feit dat je de muziek niet hoort, behalve als je een koptelefoon draagt, zorgt voor een unieke en komische ervaring. Het is grappig om mensen te zien dansen en zingen zonder de muziek te horen, vooral als ze verschillende muziekgenres op hebben staan.

Wil jij een silent disco organiseren voor jouw feest, evenement of bedrijfsuitje? Vraag dan vrijblijvend informatie aan en boek jouw eigen silent disco!

Weergave:
2 silent disco's
groep met verkleding en koptelefoons tijdens silent disco Tonen
Vanaf € 3,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Bekijk uitje
Tonen
€ 19,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01