tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Sieradenworkshops - Cuioi armband, fietsband-, kralensieraad of zilverklei

Omschrijving

Wil je lekker creatief aan de slag en ook nog eens met een uniek cadeau naar huis, kom dan een gezellige sieradenworkshop volgen! In alle workshops is er veel keuze in kleur, materialen en technieken. Met de voorbeelden erbij zal het iedereen lukken een mooie creatie te maken.

Workshop cuioi armband

Bij de workshop cuioi armband maken ga je cabochons op een slider maken, die vervolgens op een leren armband komen. De cabochons kunnen met verschillende technieken gemaakt worden. De leren armbanden worden in verschillende kleuren en breedtes aangeboden. Kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte van 2 pers. : € 37,50 en vanaf 12 pers. : € 30 per persoon 

Workshop Fietsband sieraad

Het fietsband sieraad maken is een originele, betaalbare en duurzame sieradenworkshop. De fietsbanden zijn behandeld, dus ruiken niet meer sterk naar rubber. Er zijn voldoende kralen aanwezig en materiaal om de fietsband op te pimpen. Er is erg veel mogelijk met deze fietsband sieraad workshop; armbanden of kettingen, in grove en fijne stijl. De kosten zijn € 25,00 per persoon. Minimaal 5 personen nodig om een workshop te boeken. 

Kralenworkshop

De kralenworkshop duurt 3 uur. Bij deze sieradenworkshop zijn er meer voorbeelden van korte en lange kettingen en armbanden. Ook is het mogelijk om meerdere laagjes kettingen te maken. Je kunt drie kettinkjes maken, waarvan 1 met kleine kraaltjes en twee schakelkettinkjes. Ik heb schakelkettinkjes in goud en zilver kleur van stainless steel (RVS) materiaal. Deze kettingen zijn erg favoriet op moment. Je uit veel voorbeelden en kralen en materialen kiezen. De kosten zijn € 40,- per persoon. Maximale groepsgrootte is 8 personen. Een grotere groep kan op aanvraag.

Workshop zilverklei

In deze workshop krijg je 7 gr zilverklei. Daarvan kun je een grote kettinghanger maken of een kleine kettinghanger met oorbelletjes. Ook kun je een leren cuioi armbanden met drie kleine cabochons maken of twee grote cabaochons. De workshop kost 67,50 euro p.p inclusief het materiaal plus koffie/the een wat lekkers. De workshop duurt 4 a 4,5 uur. 

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 25,- tot € 67,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 2 personen
Ongeveer 2,5 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01