tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

Sieradenworkshop met leer en rubber - Kom naar ons atelier in Rheden

Omschrijving

Ontwerp en maak je eigen sieraad! Geschikt voor iedereen en alle leeftijden. In circa 2 uur maak je een sieraad van leer en/of rubber, aangevuld met kralen in alle soorten en maten. Iets te vieren of een bijzondere dag met elkaar? Vriendinnen, collega’s , zussen, buurvrouwen, het maakt niet uit, vanaf 2 personen zijn jullie van harte welkom! De studio is ruim genoeg voor maximaal 12 personen, voor grotere groepen zijn er andere mogelijkheden.

En hoe leuk is dan een zelfgemaakt sieraad als gezamenlijke herinnering! Gebonden aan een budget? Geen probleem, de workshops zijn budget-vriendelijk en we denken graag met jullie mee. Maatwerk is altijd mogelijk!

De workshopstudio is centraal gelegen in Rheden, op ca. 2 km afstand vanaf Arnhem. Vlakbij de uitvalswegen en met voldoende parkeergelegenheid. Openbaar vervoer op loopafstand. Ook komen wij op locatie. In de provincie Gelderland vanaf 8 personen, daarbuiten vanaf ca. 10 personen (afhankelijk van de afstand).

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 15,- tot € 25,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 25 personen
Ongeveer 2 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01