tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Shake it Off - Leer de kunst van twerk tijdens onze bootycamp in Zwolle

Wat ga je doen?

Ontdek de sensuele kunst van twerk en laat je dansmoves schitteren! Tijdens deze workshop leer je op een leuke en sportieve manier de basis technieken van twerk, terwijl je jouw dansvaardigheden naar nieuwe hoogtes tilt. Bijgestaan door een ervaren professionele begeleider, zul je tijdens onze Bootycamp worden ondergedompeld in een wereld van ritme en beweging.

Laat je leiden door een origineel geschreven choreografie die speciaal is ontworpen om jouw innerlijke danser te laten stralen. Onze begeleider deelt graag de geheimen van het vak met jou, zodat je met vertrouwen kunt bewegen en indruk kunt maken op de dansvloer. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet, een ervaren danser bent op zoek naar nieuwe uitdagingen, of ergens daartussenin, onze Bootycamp is geschikt voor alle niveaus. We geloven dat dansen voor iedereen is, en ons programma is zorgvuldig samengesteld om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en doelen.

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is in jouw drukke agenda. Daarom bieden wij ruime mogelijkheden om deze workshop te boeken. Dit kan vaak in het weekend of tijdens vakanties wanneer je tijd hebt om je danspassie te verkennen, maar ook doordeweeks is mogelijk tijdens de vakantie periode.

Neem gerust je eigen drankjes mee om gehydrateerd te blijven en je enthousiasme op peil te houden!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
3 tot 15 personen
1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01