Segway rijden
Een unieke ervaring op 2 wielen

Zoek een activiteit

Maak een bijzondere toer op twee wielen met een segway

Een compleet nieuwe manier van fun op wielen is het segway rijden. De segway is een elektrisch eenpersoons vervoermiddel op twee wielen, waar je op staat en waarmee je je razendsnel kunt voortbewegen zonder je balans te verliezen. Milieuvriendelijk, makkelijk te leren en erg ontspannen.

Een segway uitje is heel goed in te passen als bedrijfsuitje, teamuitje, vrienden- of familie-uitje, maar ook voor een vrijgezellenfeest is een segway tocht een zeer originele activiteit. Maak een toer door een stad en bekijk de bezienswaardigheden vanaf twee wielen of ga de natuur in en geniet van de stilte en het moment.

Plezier en actie gaan hand in hand op de segway. Je kunt rijden op een vaste locatie of zelf bepalen waar je op wilt stappen.

€ 47,00 per persoon
2 tot 150 personen
Welkom bij Segway Den Haag. Wij verzorgen voor u unieke tours door Den Haag of locatie naar keuze. We starten met een introductie en een korte training. Waarna iedereen als een professional de Segway kan besturen. Dan op naar de binnenstad waar de gids u rondleidt en alle weetjes over Den Haag, de gebouwen en inwoners verteld. Kortom een leuke, spannende en veilige manier om de stad te verkennen.
Vanaf € 47,50 per persoon
Minimaal 4 personen per tour
Balanceer op een Segway. Met een Segway tour wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Met een Segway tour zijn er vele mogelijkheden. Een ervaren gids neemt u, na een handige instructie, mee op pad. Je tourt langs de must sees van Rotterdam op een bijzonder vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring!
Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 30 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland of op onze vaste locaties
Voor een actieve groepsactiviteit kun je een uitdagende Segway Workshop gaan doen met je vrienden, collega’s of familie! Dit kan zowel indoor als outdoor. Er zijn verschillende workshops mogelijk. The Challenge is een workshop waarbij jullie beginnen met een duidelijke instructie over de veiligheid en het rijden.
€ 45,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Heb je zin in een leuke bezigheid die niet heel de dag in beslag neemt? Kies dan voor een segway! Op een unieke manier ga je dwars door Leiden en kom je binnen 2 uur op alle mooie plekjes waar je normaal zo’n 5 á 6 uur over doet.
Vanaf € 69,50 per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België of vanaf onze eigen locatie in Utrecht
Tijdens dit 3 uur durende arrangement ontdekt u 3 verschillende elektrische voertuigen. Je maakt een tourtocht met segways onder begeleiding van ervaren instructeurs, je word zelfstandig op pad gestuurd met elektrische scooters en als laatste doe je nog een toertocht met de het hippe elektrische voertuig de KickBike.
Vanaf € 45,00 per persoon
5 tot 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland of op onze vaste locaties
Een leuke tour door een zelfgekozen omgeving met een gezellige groep? Met een Segway verkennen jullie op een milieuvriendelijke manier de mooiste plekken. De instructeur geeft jullie duidelijke rij- en veiligheidsinstructies en daarna kunnen jullie stad en land gaan verkennen op de Segways.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties