Segway rijden
Een unieke ervaring op 2 wielen

Zoek een activiteit

Maak een bijzondere toer op twee wielen met een segway

Een compleet nieuwe manier van fun op wielen is het segway rijden. De segway is een elektrisch eenpersoons vervoermiddel op twee wielen, waar je op staat en waarmee je je razendsnel kunt voortbewegen zonder je balans te verliezen. Milieuvriendelijk, makkelijk te leren en erg ontspannen.

Een segway uitje is heel goed in te passen als bedrijfsuitje, teamuitje, vrienden- of familie-uitje, maar ook voor een vrijgezellenfeest is een segway tocht een zeer originele activiteit. Maak een toer door een stad en bekijk de bezienswaardigheden vanaf twee wielen of ga de natuur in en geniet van de stilte en het moment.

Plezier en actie gaan hand in hand op de segway. Je kunt rijden op een vaste locatie of zelf bepalen waar je op wilt stappen.

Vanaf € 69,50 per persoon
12 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Beweeg je zelf staande voort, zonder te lopen. De enige stap die je zet, is de stap op de Segway en daarna begint de tour op de Segway, waar je maar wilt op de mooiste locaties in Nederland.
Vanaf € 69,50 per persoon
8 tot 200 personen
Verschillende startlocaties op de Veluwe
Trek er op uit met een Segway voor een mooie tour in het gebied rondom de Veluwe. Met een Segway is het ontspannen rijden in de buitenlucht met genoeg aandacht voor de omgeving en de groep.
€ 47,00 per persoon
2 tot 150 personen
Welkom bij Segway Den Haag. Wij verzorgen voor u unieke tours door Den Haag of locatie naar keuze. We starten met een introductie en een korte training. Waarna iedereen als een professional de Segway kan besturen. Dan op naar de binnenstad waar de gids u rondleidt en alle weetjes over Den Haag, de gebouwen en inwoners verteld. Kortom een leuke, spannende en veilige manier om de stad te verkennen.
€ 45,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Heb je zin in een leuke bezigheid die niet heel de dag in beslag neemt? Kies dan voor een segway! Op een unieke manier ga je dwars door Leiden en kom je binnen 2 uur op alle mooie plekjes waar je normaal zo’n 5 á 6 uur over doet.
€ 45,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Ontdek Katwijk op de meeste unieke manier mogelijk: op de segway. Samen met een gids ga je scheuren over de Boulevard. We rijden via de Oude Kerk, vuurtoren & vissersmonument langs alle top plekken. Natuurlijk slaan de de vissersbuurtjes niet over. Na deze tour kan je zeggen dat je Katwijk op de meest unieke manier gezien hebt.
Vanaf € 69,50 per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België of vanaf onze eigen locatie in Utrecht
Tijdens dit 3 uur durende arrangement ontdekt u 3 verschillende elektrische voertuigen. Je maakt een tourtocht met segways onder begeleiding van ervaren instructeurs, je word zelfstandig op pad gestuurd met elektrische scooters en als laatste doe je nog een toertocht met de het hippe elektrische voertuig de KickBike.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties