starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Secret Escape Game in meer dan 250 steden te spelen

Wat ga je doen

Jullie zijn gevangen in de stad en op zoek naar een mogelijkheid om uit te breken. Lukt het om binnen de tijd aan jullie bewakers te ontsnappen?

Deze superspannende citygame draait om vindingrijkheid, snelheid en samenwerken. Los de puzzels op en voer de opdrachten uit, terwijl je van locatie naar locatie door de stad gaat om alles te verzamelen. Na afloop komt iedereen weer bij elkaar voor de ontknoping.

De secret escape game speel je met je collega’s, vrienden of familie in een stad naar keuze. Leuk als onderdeel van een familiedag, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest en goed te combineren met andere leuke activiteiten in de stad.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01