starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Scooter rijden in Valkenburg- Cycle Center

Wat ga je doen

Naast ons uitgebreide assortiment fietsen kunnen jullie bij ons ook terecht voor het scooter rijden. Bij onze scooterverhuur in Valkenburg kun je kiezen uit een gewone scooter of het type Vespa LX 50.

Bij de ene Vespa kun je 25 kilometer afleggen, bij de andere Vespa mag je vier uur uittrekken voor een tocht door de schitterende heuvelachtige omgeving.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor het boeken van een compleet arrangement met de scooter. Zo kun je op je gemak toeren en ontspannen tafelen, zijn er 2 scootertochten in combinatie met een luxe wijngaardpicknick en een zogenaamde Tour d’Amuse.

Scooter rijden in Zuid-Limburg is een relaxte manier om met een groep eropuit te trekken, of het nu een bedrijfsuitje, familie-uitje of welk ander gezellig groepsuitje betreft.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01