Zoek een activiteit

€ 35,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Cruisen op stoere zwarte beachkickbikes. Deze kickbikes zijn volledig elektrisch en gaan wel tot 25 KM per uur! Je zweeft door de duinen en polder. Een te gek en ontspannen uitje met vrienden of collega’s.
Vanaf € 13,00 per persoon
2 tot 20 personen
Red de miljonairszoon uit handen van wrede kidnappers, bied weerstand aan de vervloekte piramide of ontsnap van een onbewoond eiland. Deze escaperooms in Noord-Holland houden je wel even bezig.
Vanaf € 34,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Sterrenslag is een hilarisch en veelzijdig spel waarin je in groepen 60 verschillende vragen en opdrachten moet volbrengen. Tegen elkaar strijden om het sterrenslagbord te domineren. Verrassende wendingen en persoonlijke battles zijn tijdens dit spel niet uitgesloten!
Het absurde spelletjesprogramma Crazy 88, bekend van BNN, heb je nu ook in een on-the-beach versie. Met het strand als decor wisselen de knotsgekke opdrachten elkaar in een waanzinnig tempo af.
Vanaf € 17,50 per persoon
12 tot 24 personen
Als ware professionals onderzoeken verschillende teams alle aspecten van een vreselijke moord. Lukt het jullie om alle aanwijzingen met elkaar in verband te zien, dan ligt de oplossing binnen handbereik.
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 150 personen
Eindeloos outdoor fun met allerlei leuke, actieve spellen in de buitenlucht. Zo wordt jullie bedrijfsuitje of activiteit met vrienden zeker een succes. In teams strijden jullie met zeer uiteenlopende en allemaal uitdagende spellen om zoveel mogelijk punten.
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 32 personen
Speel een uitdagend spel dat een combinatie is van trefbal, paintball en boogschieten. Activiteit, uitdaging, tactiek en behendigheid en een hele hoge fun factor, Archery Attack heeft het allemaal.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 15 personen
Een interactief uitje door de prachtige natuur. Gewapend met telefoon, camera, GPS en vele andere digitale hulpmiddelen ga je in teams op pad! Een uitje met onverwachte wendingen en vele activiteiten in de duinen.
Vanaf € 17,50 per persoon
10 tot 70 personen
Deze hilarische spelvorm waarin een teamlid telkens één minuut heeft om een opdracht goed uit te voeren, gaat zorgen voor actie, spanning en fun.
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 40 personen
Schiet je in de lach of in de roos? Daag je collega’s of vrienden uit in een spannend potje boogschieten. Plezier gaan jullie zeker hebben met diverse technieken en het raken van verschillende doelen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties